Obavijesti

Sport

Komentari 9

Žuti nije zvao 'modrog mačka': Hajro ima dobru lijevu, polako

Žuti nije zvao 'modrog mačka': Hajro ima dobru lijevu, polako
1

Koljić ima svoje kvalitete, ali što sad, treba zvati igrača jer je dao dva gola?! Hajrovića ćemo ostaviti za studeni. Gledam ga jer mi je blizu u Zagrebu, rekao je Robert Prosinečki, izbornik selekcije BiH

VIDEO

Bosna i Hercegovina je Ligu nacija otvorila s dvije pobjede, pali su Sjeverna Irska u gostima i Austrija kod kuće, a uskoro Džeku i društvo očekuju novi ispiti.

Reprezentativna stanka nastupit će iza sljedećeg vikenda, a BiH prvo 11. listopada igra prijateljski susret s Turskom u Rizeu pa dvoboj Lige nacija sa Sjevernom Irskom četiri dana kasnije na Grbavici.

Objavio je stoga izbornik Robert Prosinečki popis igrača na koje računa u ove dvije akcije, a objasnio je zašto nema Seada Kolašinca.

"Seju Kolašinca nisam pozvao jer mu treba kontinuitet. Daj Bože da se što prije vrati u formu, a onda će u studenom biti tu, to nije sporno", kaže Prosinečki te dodaje:

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

"Bar tri nova igrača će dobiti priliku protiv Turske, što se mladih igrača tiče tek možda u studenom netko dobije priliku, dakle netko od igrača iz mlade reprezentacije. Tu prvenstveno mislim na Gojaka i Lončara, to su igrači koji dolaze."

Novo ime na popisu je i vratar Asmir Begović koji nije bio pozvan za prve dvije utakmice u Ligi nacija.

"Došao je, razgovarali smo i složili se oko nekih razmišljanja, ali da se ne lažemo, Šehić je sad u prvom planu", ustvrdio je Robi.

Izet Hajrović nije dobio poziv iako igra u odličnoj formi u Dinamu.

"Imam svoje mišljenje, a itekako pratim i ostale igrače koji se nisu našli na ovom popisu. Koljić ima svoje kvalitete, ali što sada, treba zvati igrača jer je dao dva gola?! On je odličan igrač na kojeg ću obratiti pažnju. Prevljaka nisam zvao jer igramo sa jednim špicem. A Hajrovića ćemo ostaviti za studeni. Gledam ga jer mi je blizu u Zagrebu. Što reći, ima odličnu ljevicu", kazao je Žuti.

Popis igrača BiH za Tursku i Sjevernu Irsku:

Vedran Kjosevski (FK Željezničar), Ibrahim Šehić (Erzurumspor), Asmir Begović (Bournemouth), Darko Todorović (Salzburg), Ognjen Vranješ (Anderlecht), Toni Šunjić (Dinamo Moskva), Ermin Bičakčić (Hoffenheim), Ervin Zukanović (Genoa), Eldar Čivić (Sparta), Bojan Nastić (Genk), Muhamed Bešić (Everton), Gojko Cimirot (Standard Liege), Miralem Pjanić (Juventus), Elvis Sarić (Suwon), Rade Krunić (Empoli), Goran Zakarić (Partizan), Haris Duljević (Dynamo Dresden), Edin Višća (Basaksehir), Edin Džeko (Roma), Kenan Kodro (Kopenhagen), Sanjin Prcić (Levante), Deni Milošević (Konyaspor) i Riad Bajić (Basaksehir).

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 9
VIDEO

Zagreb - Montpellier 27-27: Zagrebaši remizirali u drami, još su u igri za četvrtfinale LP!
LIGA PRVAKA

Zagreb - Montpellier 27-27: Zagrebaši remizirali u drami, još su u igri za četvrtfinale LP!

Zagreb je u dramatičnoj utakmici remizirao s Montpellierom (27-27) u prvoj utakmici osmine finala Lige prvaka u krcatoj zagrebačkoj Areni. Uzvrat je za tjedan dana u Francuskoj

Bivši suigrač napao dinamovca Sučića: 'Sramoto! Nadam se da ćemo se jednom sresti na ulici'
PROMIJENIO REPREZENTACIJU

Bivši suigrač napao dinamovca Sučića: 'Sramoto! Nadam se da ćemo se jednom sresti na ulici'

Petar Sučić ubuduće će igrati za hrvatsku reprezentaciju, a njegova odluka nije baš najbolje sjela njegovom bivšem suigraču iz BiH koji ga je žestoko isprozivao
'Ne bih mogla biti s čovjekom koji malo zarađuje. Pa 10.000 eura mjesečno bi bilo dovoljno'
SUPRUGA IGRAČA UKRAJINE

'Ne bih mogla biti s čovjekom koji malo zarađuje. Pa 10.000 eura mjesečno bi bilo dovoljno'

Ana Zubkova supruga je ukrajinskog reprezentativca Aleksandra Zubkova. Bivši je model, završila je farmaceutsko-biokemijski fakultet, ali posljednjih godina posvetila se obitelji. I fotografiranju za Instagram