Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

Kakvi manekeni: Prosinečki je reklamirao čarape, Goran pivo

None Foto: YouTube

Prosinečki je reklamirao čarape Udarnik dok je igrao za Zvezdu, Cvjetičanin, Čutura, Arapović i Vukičević bili su glavni manekeni za Jamnicu, a Goran je bio u dvije reklame za pivo

Zlatno doba Cibonine košarke, četiri asa sjede za stolom, igraju šah, jedu kremšnite i piju - Jamnicu. Točnije, Jamničku kiselicu. Reklama je to iz 80-ih godina i prvi put da je neka domaća kompanija angažirala vrhunske sportaše.

Oni stariji sjećaju se Danka Cvjetičanina, Zorana Čuture, Franje Arapovića i Branka Vukičevića, košarkaškog kvarteta koji se sjajno snašao i u ovoj ulozi.

Jamnica je u to vrijeme bila sponzor Cibone pa nije bio problem dogovoriti suradnju, a zanimljivo je da cibonaši za to nisu dobili honorar.

POGLEDAJTE VIDEO

 

Prosinečki i bijele čarape

Robert Prosinečki sigurno nije ostao bez honorara. Dok je još bio u Crvenoj zvezdi, Žuti je bio glavni glumac reklame za čarape Udarnik iz Zrenjanina.

- Prave cipele možda nećete naći, ali čarape da - ide reklama s Robijem, koji ulazi u autobus bez cipela pa ispija kavicu na šanku u bijelim čarapama.

POGLEDAJTE VIDEO

 

Prosinečki je nakon Zvezde u Real Madrid i u Španjolskoj je bio brend.

Angažirali su ga za reklamu o Renaultu.

 

Prodaja piva porasla 30 posto

Nakon što je osvojio Wimbledon, Goran Ivanišević snimio je reklamu za Pan.

Zec je tada bio planetarno popularan, a cijeli spot koštao je oko 75.000 eura. Navodno je u toj sferi bio i Goranov honorar. I nije to jedini put da je reklamirao pivo. Još tamo 1997. bio je glavni glumac i u reklam za češko pivo Radegast.

POGLEDAJTE VIDEO

 

 

Dražen popularizirao 'Kronosice'

Oni malo stariji sjetit će se legendarnih 'Kronosica', talijanskih sportskih tenisica koje su krajem osamdesetih naglo postale popularne u Hrvatskoj. Ponajviše zbog Cibone i Dražena Petrovića koji je 1988. snimio reklamu za Kronos.

POGLEDAJTE VIDEO

 

 

Komentari (14)
  • nakada su se reklamirali proizvodi,a danas krediti...

    21. 2. 2017,   16:44
  • Kronos - homeworld klingonaca

    21. 2. 2017,   16:18
  • Prosinečki u čarapama udarnik,s tom retro zurkom i jaknom po zadnjoj modi tad....Koja frajerčina :)) S tim čarapama dodatno dobijao na vrijednosti, na cijeni :)) Žene su prosto okidale za takvima,kolektivno padale u trans...Hahaha...Udarnički svršavale na takve...Hahaha...Još se kroz maglu sjećam tih vremena :))) A danas smijeh kad vidiš tako nešto :)

    21. 2. 2017,   16:09