Obavijesti

Sport

Komentari 66

Zvijer iz Vinjana Donjih: Nije dobro, ne mogu stati na nogu...

Zvijer iz Vinjana Donjih: Nije dobro, ne mogu stati na nogu...
1

Nije dobro, ne mogu stati na nogu, ne mogu hodati. Idem na slikanje, ne znam što će biti, rekao je Ante Rebić pa dodao: Skupio sam svu snagu za taj posljednji trk. Jedva sam puknuo. Nakon toga više nisam mogao

VIDEO

Kakav volej, kakva golčina. Zidanovski volej zaledio je sve Argentince, a znate li što je Rebić prvo napravio poslije utakmice.


- Pogledao gol! Ha-ha.
S njim nikad nije dosadno. Ako niste raspoloženi, pozovite Rebića i provedite s njim par minuta i odmah će vam osmijeh na lice.


- Ja sam pravi igrač, igram samo na Svjetskom prvenstvu i turniru Četiri kafića - legendarna je njegova izjava, kojom je ironizirao igre za Fiorentinu, jadne 92 minute u cijeloj sezoni.


Danas, Rebić je najbolji igrač Frankfurta, traži ga PSG, a postao je i ključni igrač Hrvatske. Neki će reći otkriće...


Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

- Otkriće? Mogu biti otkriće samo onima koji me ne prate. Već drugu sezonu igram jako dobro i sam sebi nisam nikakvo iznenađenje. 


Sprint kod gola bio mu je posljednji na utakmici. Minutu prije tražio je izbornika Dalića da ga zamijeni, nije mogao stajati na nogama.


- Skupio sam svu snagu za taj posljednji trk. Jedva sam puknuo. Nakon toga više nisam mogao, stopalo me ubijalo. 
Nakon utakmice izašao je među posljednjima, vidno šepajući.


- Nije dobro, ne mogu stati na nogu, ne mogu hodati. Idem na slikanje, ne znam što će biti...


Za Hrvatsku je debitirao protiv Lihtenštajna i odmah na debiju zabio gol. I to mu je bio jedini gol za Hrvatsku. U natjecateljskim utakmicama nikad nije zabio. Sve do Nižnjeg.


- Mobitel mi je pun čestitki, nisam ih sve ni pogledao. E, da... Poslao mi je i Niko Kovač. 
I upravo je Niko Kovač najzaslužniji za njegov razvoj. On mu je vjerovao cijelo vrijeme. Čak i kad su mnogi bili šokirani što ga vodi na SP u Brazil, bivši izbornik je čvrsto stajao iza njega. 
 Doveo ga je u Frankfurt, a vrlo lako bi Rebić mogao za njim i u Bayern. Uostalom, Niko je zaslužan i za gol Argentini. Kako? Lako.


- Bih li opet raspalio iz prve? Bih! Niko mi je rekao da ne kompliciram, da igram iz prve i da će tako biti najbolje. Tako sam i napravio.


Sa sucem iz Uzbekistana veliki je ‘prijatelj’. Na SP-u prije četiri godine isključio ga je protiv Meksika, a protiv Argentine mu je dodijelio žuti. Iako, ruku na srce, zaslužio je možda i veću kaznu.


- Onaj moj start? Nisam se uplašio da bih mogao dobiti crveni, ali htio bih prokomentirati četiri suca. Ne znam što ta gospoda rade ovdje, toliko su bezosjećajni za igru da je to strašno. Nemaju nikakvog osjećaja za igru. Volio bih da nam nikad više ne sude. Evo, barem ne do kraja turnira - kaže Rebić

.
S Argentincima je cijelo vrijeme nešto pričao, dobacivao, narodski rečeno, ‘dizali su mu tlak’. Nekoliko puta ih je oštro pogledao, a potom se primio za glavu.


- Veselio sam se što ćemo igrati protiv Argentine, nadigravati se, ali nisu se pokazali u sportskom duhu. Padali su cijeli susret kao curice. Trebao je biti spektakl, a oni su, uz pomoć sudaca, napravili sve da ne bude spektakl.Muška igra je kod njih očito strani pojam - rekao je Rebić odšepavši prema autobusu. Jedva je hodao.

Naravno, netko mu je dobacio. A Messi?


- Ne znam, nisam ga baš vidio protiv nas. Nije ništa pokazao, mene oduševljava Neymar...

POGLEDAJ NAVIJAČKI HIT: MOJA CROATIA

Sada napokon i ti možeš nositi majice iz najslušanijeg navijačkog spota "Moja Croatia". Od danas ih možeš kupiti na stranici ŽUTI KLIK.

Zgrabi svoju majicu što prije jer zalihe su ograničene!

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 66
VIDEO

Dzjuba: Htio sam istrčati iz autobusa i udariti Vidu šakom!
NAKON VIDEA 'SLAVA UKRAJINI'

Dzjuba: Htio sam istrčati iz autobusa i udariti Vidu šakom!

Hrvati su me oduševili igrom. Svi su mislili da će ih Englezi pobijediti, ali oni su ih bez problema prošli. No zbog poteza Vide i Vukojevića bili smo jako ljuti, otkrio je Artem Dzjuba

Kylian zna: Luka Modrić među favoritima je za Zlatnu loptu...
GURNUO JE I - SEBE

Kylian zna: Luka Modrić među favoritima je za Zlatnu loptu...

Došao sam u Rusiju po svjetski naslov i odlazim s njim! Programirao sam sebe da ga osvojim! I nije to arogancija već samopouzdanje, kaže Mbappé, najbolji mladi igrač Mundijala u Rusiji
Hrvati presudili: Messi i ekipa vrijeđali Sampaolija 15 minuta
'KAD SAM JA REKAO TKO DA IGRA?!'

Hrvati presudili: Messi i ekipa vrijeđali Sampaolija 15 minuta

U knjizi novinara Ariela Senosiaina opisana je brutalna svađa izbornika Jorgea Sampaolija i argentinskih igrača, koje je predvodio Leo Messi, nakon poraza od Hrvatske