Obavijesti

Što je Advent bez Franckove Voćne + Moćne čajanke?

Što je Advent bez Franckove Voćne + Moćne čajanke?
4

Franckova čajanka „vratila“ je u doba starog Zagreba Bojanu Gregorić Vejzović, Milu Elegović Balić i druge čajoljupce. Na Zrinjevcu je predstavljena nova linija Franck voćnih čajeva

Advent na Zrinjevcu jučer  je postao vremeplov u doba starog Zagreba gdje su gosti Franckove kuće čaja prisustvovali predstavljanju nove linije Franckovih voćnih čajeva Voćni + Moćni. Voćna + Moćna čajanka, podsjetila je prisutne čajopljupce na „stari duh“ Zagreba te dugu kulturu ispijanja i laganog uživanja u čaju koja je i danas mnogima svakodnevni ritual. Uz zvukove starih zagrebačkih šansona na Zrinjevcu, prisutni su među prvima kušali i zanimljive kombinacije okusa iz nove linije Franck voćnih čajeva, među kojima su bile i glumice te prave ljubiteljice čaja Bojana Gregorić Vejzović i Mila Elegović Balić.

Koliko se novi Franck čajevi imaju rad, uvjerili su se tako mnogobrojni ljubitelji čaja koji su imali priliku ugrijati se uz tri nova okusa neodoljivih sastojaka te bogatog voćnog mirisa. Uz upečatljive okuse iz nove linije voćnih čajeva „Voćni + Moćni“, crnog ribiza, limete i slasnih acai bobica te egzotično neodoljivog mangosteena i maline, okupljeni su uživali i u originalnim čajnim kolačićima.

Da novi Voćni + Moćni čajevi neće razočarati ni najizbirljivije čajoljupce garantira vodeća uloga Francka u inovacijama što potvrđuje i činjenica da je prvi predstavio voćne čajeve na domaćem tržištu. Mnoštvo noviteta u kategoriji čaja potvrđuje da Franck i dalje probija led u razvoju novih proizvoda što mu je na domaćem tržištu osiguralo lidersku poziciju.

Tako je i ovog puta Franck u sklopu Franckove kuće čaja utjelovio sve što predstavlja kao brend te je podsjetio na ritual pripreme i kulture ispijanja čaja pružajući svima početak blagdana u voćnom i moćnom stilu.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
VIDEO

Tamara istjerala Filipa iz stana? 'Sve je onako kako si napraviš'
REALITY SUPRUŽNICI

Tamara istjerala Filipa iz stana? 'Sve je onako kako si napraviš'

Tamara i Filip iz showa 'Brak na prvu' tvrde da su se između njih rodile samo prijateljske emocije

Milanović gubi šansu sastaviti  Vladu. Je li Mostova odluka i treći puta spasila vlast HDZ-u?
ANALIZA GRMOJINA ISTUPA

Milanović gubi šansu sastaviti Vladu. Je li Mostova odluka i treći puta spasila vlast HDZ-u?

Opcija  s 57 zastupnika u kojoj se "čeka" Most je dakle otpala. Ako bi se svih 13 zastupnika Domovinskog pokreta priključilo toj koaliciji, dolazimo do brojke 70. Ali onda iz nje otpadaju i Možemo i troje zastupnika SDSS-a
Milanović se konačno oglasio: 'Razgovori o sastavljanju nove saborske većine već traju...'
NAKON IZBORNE NOĆI

Milanović se konačno oglasio: 'Razgovori o sastavljanju nove saborske većine već traju...'

Kao i do sada, ja ću se i u ovoj situaciji do kraja držati slova i duha hrvatskog Ustava - napisao je Milanović