Obavijesti

Sudjelujte u natječaju i otputujte s Gorenjem u London

Sudjelujte u natječaju i otputujte s Gorenjem u London
8

Unesite zadovoljstvo u svoju kuhinju kupovinom pećnice ili ploče za kuhanje Gorenje, sudjelujte u nagradnom natječaju i možda baš Vi otputujete u London!


Gorenje predstavlja novu generaciju pećnica i ploča za kuhanje. Tom prilikom, u razdoblju od 10.03. do 30.06.2015., za svoje kupce pripremili smo poklone uz određene modele pećnica i ploča za kuhanje, te Vas pozivamo da sudjelujete u nagradnom natječaju "Unesite zadovoljstvo u svoju kuhinju". Javite nam kako unosite zadovoljstvo u svoju kuhinju i možda baš Vi otputujete na gastro turu u London po Vašoj mjeri ili naučite kuhati uz mentore iz kulinarske radionice Moja kuhaona! 

Svaka pećnica Gorenje mala je tvornica čuda. Preko 60 godina istraživanja pečenja i kuhanja dovelo je do različitih rješenja koja omogućavaju jedinstveno iskustvo kulinarskog stvaranja. Zbog njih su pećnice Gorenje pouzdani osobni pomoćnici koji vode brigu o ukusnim i zdravim jelima. Pećnice Gorenje namijenjene su pečenju i uživanju u hrani pripremljenoj kod kuće, zabavne su za uporabu i vode brigu o detaljima kako bi korisnici imali više slobodnog vremena.

Gorenje pećnice, tvornice savršenog okusa

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

Jela pripremljena u Gorenje pećnicama su savršenog okusa. Za to je prvenstveno zaslužan karakterističan HomeMade oblik unutrašnjosti svih Gorenje pećnica, napravljen po uzoru na tradicionalne krušne peći, koji omogućava slobodno gibanje vrućeg zraka. Kako se hrana zagrijava ravnomjerno i snažno sa svih strana, uvijek je savršeno pečena: hrskava izvana i sočna iznutra. Zahvaljujući inovativnim rješenjima povećan je kapacitet pećnica, uz istovremeno zadržavanje vanjskih dimenzija, što omogućava pripremanje većih količina hrane i bolju preglednost. Raspon volumena pećnica do čak 75 litara jedan je od najvećih na tržištu. U Gorenje pećnicama potpuno je iskorištena i njihova širina. Posude za pečenje širine 46 cm osiguravaju dostatan prostor za sva vaša XXL jela, a superiorna tehnologija osigurava ravnomjerno pečenje na svim razinama. Za ravnomjerno zapečena jela duž cijele površine posude za pečenje brine se PerfectGrill, pametno postavljeni dvostruki infra grijač koji omogućava optimalnu distribuciju topline i savršene rezultate pečenja u Gorenje pećnici svaki put.

Zdrave ideje i inovativne funkcije otvaraju vrata zdravom životnom stilu

S posebnim programima, korisnik može sam pripremiti domaći jogurt, sušiti voće ili začinsko bilje i zaista polako i kontrolirano peći meso ili ribe. Korisnik može na taj način konačno ispuniti svoje kulinarske snove kod kuće gdje će tehnologija dokazati da su aparati u službi okusa. Posebna Jogurt funkcija Gorenje pećnica omogućava da zdrav jogurt pripremite u vlastitom domu. Prednamještena temperatura i zadano vrijeme osiguravaju optimalne uvjete za pripremu jogurta za oko 3 sata. S funkcijom Dehidracija izvrsna hrana je uvijek pri ruci. Sušeno voće, povrće, začinsko bilje i meso može se jednostavno pripremiti kod kuće. Sušenje, odnosno dehidracija moguća je na do 5 razina istovremeno, što štedi vrijeme i energiju. Funkcija SlowBake pak je vrlo spori način postizanja savršenstva, kod koje se jela peku pri niskim temperaturama sve do šest sati. Zahvaljujući dugom vremenu pripremanja, meso i ribe omekšaju, ali zadrže svoju sočnost, miris i hranjivost.

Pametne funkcije čine sjajno kuhanje umirujuće jednostavnim

Jedan od izazova s kojima su se inženjeri iz Gorenja susreli bio je priprema posebnih, zahtjevnijih jela i u tu su svrhu oblikovani posebni programi i funkcije. Step by step ili pečenje u koracima je funkcija s kojom korisnik unaprijed odredi različite postavke pečenja, a idealna je za jela koja na putu do svog savršenstva trebaju promjene temperature unutar postupka pečenja. Ako želite ispeći sočno pile sa zlatnosmeđom hrskavom koricom, unaprijed ćete namjestiti dva koraka; pečenje na 200 °C kroz jedan sat i daljnjih deset minuta pečenja na žaru. Time ćete dobiti vrijeme za sebe budući da nije potrebno pažljivo pratiti postupak pečenja i gledati na sat jer se namještanja automatski mijenjaju s obzirom na prethodne zahtjeve. Pritom ćete uštedjeti i energiju jer nećete otvarati vrata pećnice. Automatski programi u Gorenje pećnicama omogućavaju svima da kuhaju kao pravi profesionalci. Tajna automatskog načina pečenja sasvim je jednostavna – svi su parametri, kao što su vrijeme, temperatura i grijači, već prednamješteni. Bez razmišljanja ispecite pile, ribu, pizzu, kruh, sitne kolačiće ili nabujak. Sve što korisnik treba učiniti je izabrati vrstu jela i težinu, te pritisnuti start. Pećnica će odraditi sve ostalo. S izvanrednom i korisnom funkcijom AutoRoast kod određenih modela pećnica Gorenje postići ćete da je meso hrskavo i dobro pečeno izvana, te savršeno mekano iznutra. Svi znamo da je određenim jelima potrebna prethodno zagrijana pećnica. S FastPreheat funkcijom brzog predgrijavanja, Gorenje pećnice će doseći temperaturu od 200¨C za samo 6 minuta, štedeći pri tome 30% vremena. A kako bi dodatno uštedjeli vrijeme I energiju omogućeno je istovremeno pečenje na više razina. Ovo svojstvo prisutno je kod svih modela pećnica s kružnim grijačem I ventilatorom, a Superior modeli omogućavaju namještanje posuda za pečenje na čak 5 različitih razina.

Usredotočite se na sjajnu stranu, jer Gorenje pećnice čiste se same

Sve Gorenje pećnice sadrže barem jedan od tri načina čišćenja unutrašnjosti koji omogućavaju uvijek čistu pećnicu. Jedan od najučinkovitijih automatskih sustava čišćenja na tržištu je Gorenje piroliza PyroClean koja djeluje kod izuzetno visokih temperatura, do 500 °C, a koja očisti i najskrivenije kutke pećnice tako što masnoću i prljavštinu jednostavno spali. Preostala dva načina su kataliza CataClean gdje katalitičke ploče automatski upijaju masnoću, te čišćenje vodom AquaClean. Tri načina čišćenja unutrašnjosti jamče za uvijek čistu pećnicu iznutra, a vanjština pećnica izrađena od stakla i nehrđajućeg čelika s posebnom TouchFree presvlakom omogućava stalno čisti izgled bez otisaka prstiju i izvana. Kad govorimo o sigurnosti i lakoći uporabe, inženjeri su posebno obratili pažnju na sigurnu uporabu pećnice u što spadaju i višeslojna staklena hladna vrata, sustav hlađenja vanjštine pećnice koji sprječava da visoke temperature oštete namještaj i ChildLock funkcija za sigurnost djece. 

U periodu od 10. ožujka do 30. lipnja 2015. godine, uz kupljene Gorenje pećnice (15 modela) dolazi i Gorenje keramička posuda CW24CCP, dok uz kupljene Gorenje ploče za kuhanje (20 modela) dolazi i kuhinjska pregača.

Sudjelujte u nagradnom natječaju "Unesite zadovoljstvo u svoju kuhinju", javite nam kako unosite zadovoljstvo u svoju kuhinju i možda baš Vi otputujete na gastro turu u London po Vašoj mjeri ili naučite kuhati uz mentore iz kulinarske radionice Moja kuhaona! 

Više informacija potražite na http://www.gorenje.hr








Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
VIDEO

Obustavili potragu za Dankom (2) u Srbiji. Djed: 'Bugarska je blizu, bojim se da je oteta...'
JOŠ JE NISU PRONAŠLI

Obustavili potragu za Dankom (2) u Srbiji. Djed: 'Bugarska je blizu, bojim se da je oteta...'

Djevojčicu od jučer traže stotine ljudi. Tu su volonteri, policija, potražni psi, Gorska služba spašavanja, rudari, helikopteri, termovizijske kamere...

Pozlilo je ocu nestale djevojčice, napisao potresne riječi. Policija ispitala i mamu. Curici ni traga
MISTERIOZNI SLUČAJ IZ SRBIJE

Pozlilo je ocu nestale djevojčice, napisao potresne riječi. Policija ispitala i mamu. Curici ni traga

Svi se nadaju kako će djevojčica uskoro biti pronađena i vraćena svojim roditeljima. U tijeku je velika potraga za Dankom (2) na istoku Srbije. Prvi put su koristili i 'Amber Alert'
Tragedija u Njemačkoj: Autobus Flixbusa se prevrnuo, u nesreći poginulo najmanje pet osoba...
FOTO: STRAVIČNA PROMETNA

Tragedija u Njemačkoj: Autobus Flixbusa se prevrnuo, u nesreći poginulo najmanje pet osoba...

U autobusu je bilo 53 putnika te dvoje vozača. Uz pet poginulih više ljudi je teško ozlijeđeno u ovoj nesreći...