Obavijesti

Suočavate se sa simptomima menopauze? Evo rješenja!

Suočavate se sa simptomima menopauze? Evo rješenja!
1

Ušli ste u razdoblje menopauze i suočavate se s teškim simptomima, a ne želite uzimati hormone? Nemojte se mučiti jer postoji rješenje u potpuno prirodnom proizvodu MenaGold!

Suočavate se s poteškoćama koje donosi razdoblje menopauze i ne možete normalno funkcionirati? Kod nekih žena promijene u menopauzi prođu nezapaženo, ali kod drugih mogu trajati mjesecima, čak i godinama i utjecati na kvalitetu života.

Rani simptomi menopauze

Najčešće se u menopauzi javljaju simptomi kao što su valunzi, noćno znojenje, suhoća rodnice i neredovite menstruacije. Znanstvenici pišu da se pred menopauzom javljaju i drugi zdravstveni problemi, uključujući bol u zglobovima, lupanje srca, vrtoglavicu, promjene u okusu i mirisu, povlačenje desni, probavne smetnje, tjeskobu i napade panike.

U vrijeme menopauze žena više ne može zatrudnjeti, količina estrogena u tijelu se smanjuje, što uzrokuje lanac reakcija. Uz fiziološke, menopauza može uzrokovati i psihičke, socijalne i društvene promjene.

Ne želite uzimati hormone?

Ukoliko prihvatimo menopauzu kao prirodan proces, bit će nam puno lakše. Umjesto da se protiv simptoma borimo na sve načine i tijelo dopunjavamo sintetičkim hormonima, zdravije je da prirodnim preparatima utječemo na našu kvalitetu života i ublažimo efekte nepoželjnih simptoma.

Razinu estrogena, koji je odgovoran za tegobe u ovom razdoblju, povećat ćete s izoflavonima soje i crvene djeteline. A ukoliko tragate za drevnim načinima ublažavanja ovih poteškoća, tu su i Dong Quai, hmelj i vrkuta, koji imaju blagotvoran učinak na vaše simptome.

Gdje kupiti u Hrvatskoj?

Stručnjaci u Sensilabu spojili su ove učinkovite prirodne sastojke da vam pomognu u ublažavanju simptoma menopauze. Potpuno prirodan proizvod MenaGold dokazano uspostavlja hormonalnu ravnotežu te vam vraća sposobnost normalnog funkcioniranja bez valova vrućine, razdražljivosti, nesanice. Dokazano umanjuje valunge za 54 %, a znojenje čak za 47%.

Unosom sojinih izoflavona i izoflavona crvene djeteline na prirodan način povećat ćete razinu estrogena koji se u ovom razdoblju znatno smanjuje. Sinergiju u proizvodu MenaGold nadopunjava i kineska Angelika. Dong Quai, hmelj i vrkuta imaju blagotvoran učinak na simptome menopauze, a visoka razina folne kiseline u proizvodu MenaGold vraća energiju.

Do 10.3. možete 2-mjesečno pakiranje kapsula MenaGold naručiti na posebnoj akcijskoj ponudi. Kliknite ovdje za 30% popusta

S proizvodom MenaGold  otklonit ćete izazove koje nosi razdoblje menopauze, nastaviti intelektualno i emocionalno rasti te održati ritam svog života.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
VIDEO

Trenerica pokazala svoje tijelo bez poziranja i filtera: 'Muškarci mi govore da sam odvratna...'
ŽELI NADAHNUTI DRUGE

Trenerica pokazala svoje tijelo bez poziranja i filtera: 'Muškarci mi govore da sam odvratna...'

Iako je zbog svojih fotografija na Instagramu dobila brojne ružne komentare na račun svog izgleda, Molly to je nije spriječilo da i dalje širi poruku da je svako tijelo lijepo na svoj način

VIDEO Svih šest Rafalea sletjeli su na Pleso. Državni vrh okupio se oko aviona: 'Ostvarili san!'
PRATITE NA 24SATA

VIDEO Svih šest Rafalea sletjeli su na Pleso. Državni vrh okupio se oko aviona: 'Ostvarili san!'

Povijesnim preletom od vojne baze kod Bordeauxa u Zagreb stiže prvih šest od ukupno 12 borbenih zrakoplova Rafalea koje je Hrvatska naručila od Francuske
Prva snimka Rafalea i poruka kontroli leta: 'Hrvatsko nebo bit će sigurnije. Stigli smo kući...'
POGLEDAJTE VIDEO

Prva snimka Rafalea i poruka kontroli leta: 'Hrvatsko nebo bit će sigurnije. Stigli smo kući...'

Piloti Hrvatskog ratnog zrakoplovstva s višenamjenskim borbenim avionima Rafale danas 25. travnja 2024. godine oko 12 sati prilikom ulaska u hrvatski zračni prostor stupili su u kontakt s Hrvatskom kontrolom zračne plovidbe. U hrvatski zračni prostor ušli su u području Istarske županije, a poletjeli su s aerodroma u francuskom Bordeauxu nešto prije 11 sati. Prilikom ulaska u hrvatski zračni prostor, piloti Hrvatskog ratnog zrakoplovstva poslali su poruku svim hrvatskim građanima s ovog povijesnog preleta: "Upravo ulazimo u hrvatski zračni prostor koji će od danas biti još sigurniji. Hrvatski Rafale i hrvatski piloti su stigli kući!"