Obavijesti

Sushi Akademija ide dalje! Prijavite se za sudjelovanje!

Sushi Akademija ide dalje! Prijavite se za sudjelovanje!
7

Nakon prve radionice koja se održala 18.listopada, u Akamaru japanskom restoranu u Bogovićevoj 3 u Zagrebu, Sushi Akademija ide dalje!

U prekrasnom novootvorenom dijelu Akamaru restorana (donja etaža), okupili su se brojni ljubitelji zdrave prehrane, točnije sushija. Između ostalih, prvoj radionici od mnogih u nizu Akademije koja je tek startala, prisustvovali su i Antonija Blaće, Nataša Janjić, Dalibor Petko i Ana Miščević. Podršku hvalevrijednom projektu dala je i popularna nutricionistica Diana Gluhak koja je veliki obožavatelj zdravih nutricionističkih sastojaka japanske kuhinje. Zajedno s ostalim polaznicima, spomenuta ekipa sudjelovala je u četverosatnoj radionici pod stručnim vodstvom chefa Akamaru restorana - Roberta Horvata. Chef Robert tijekom trajanja radionice pronašao je vremena za svakog od polaznika kako bi što bolje svladali tehniku pripravljanja ove japanske poslastice.

S obzirom da se termini za sushi radionicu popunjavaju brzinom svjetlosti i ovim putem pozivamo sve zainteresirane da se prijave na Sushi Akademiju na mail akademija@akamaru.hr ili telefonom na 01/5635 483 ili 099/2478 049. Ljubitelji sushija to mogu učiniti i osobno dolaskom u Akamaru restoran u Bogovićevoj 3, svaki dan od 10:00 do 22:00h. Cijena Akademije je 300kn. U cijenu Akademije ulazi teorijski i praktični dio u trajanju 4 sata te poklon svakom polazniku – Sushi Box sa svim sastojcima za pripremu sushija. 

Važno je napomenuti ako nemate vremena za radionicu, a ljubitelj ste sushija, restoran Akamaru svake subote od 09:00 do 13:00h u svojoj specijalnoj ponudi ima sushi paket sa 20 ukusnih zalogaja (12 maki, 4 uramaki, 4 nigiri) po promotivnoj cijeni od 99,00kn. Osim toga, svake subote tijekom održavanja Sushi Akademije gostima se nudi 50% popusta na cijenu svih pića i napitaka.

Cjelokupni doživljaj japanske kulture i gastronomije događa se pod pokroviteljstvom PAN ASIA Shop.a (Ivanićgradska 33 Zagreb), koji je osigurao sve namirnice za polaznike. Slijedeći termin radionice je dakle u subotu, 25.listopada s početkom u 09:00h, a između ostalog radionici će prisustvovati Irina Čulinović i Željko Krušlin Kruška.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
VIDEO

Trenerica pokazala svoje tijelo bez poziranja i filtera: 'Muškarci mi govore da sam odvratna...'
ŽELI NADAHNUTI DRUGE

Trenerica pokazala svoje tijelo bez poziranja i filtera: 'Muškarci mi govore da sam odvratna...'

Iako je zbog svojih fotografija na Instagramu dobila brojne ružne komentare na račun svog izgleda, Molly to je nije spriječilo da i dalje širi poruku da je svako tijelo lijepo na svoj način

VIDEO Svih šest Rafalea sletjeli su na Pleso. Državni vrh okupio se oko aviona: 'Ostvarili san!'
PRATITE NA 24SATA

VIDEO Svih šest Rafalea sletjeli su na Pleso. Državni vrh okupio se oko aviona: 'Ostvarili san!'

Povijesnim preletom od vojne baze kod Bordeauxa u Zagreb stiže prvih šest od ukupno 12 borbenih zrakoplova Rafalea koje je Hrvatska naručila od Francuske
Prva snimka Rafalea i poruka kontroli leta: 'Hrvatsko nebo bit će sigurnije. Stigli smo kući...'
POGLEDAJTE VIDEO

Prva snimka Rafalea i poruka kontroli leta: 'Hrvatsko nebo bit će sigurnije. Stigli smo kući...'

Piloti Hrvatskog ratnog zrakoplovstva s višenamjenskim borbenim avionima Rafale danas 25. travnja 2024. godine oko 12 sati prilikom ulaska u hrvatski zračni prostor stupili su u kontakt s Hrvatskom kontrolom zračne plovidbe. U hrvatski zračni prostor ušli su u području Istarske županije, a poletjeli su s aerodroma u francuskom Bordeauxu nešto prije 11 sati. Prilikom ulaska u hrvatski zračni prostor, piloti Hrvatskog ratnog zrakoplovstva poslali su poruku svim hrvatskim građanima s ovog povijesnog preleta: "Upravo ulazimo u hrvatski zračni prostor koji će od danas biti još sigurniji. Hrvatski Rafale i hrvatski piloti su stigli kući!"