Obavijesti

Sutra samo Laganini uz Karlovačko Laganini Radler

Sutra samo Laganini uz Karlovačko Laganini Radler
1

Duh Mediterana sutra stiže na Cvjetni trg, a u dobrom društvu Antonije Blaće, Luke Nižetića, klape Kampanel i Karlovačko Laganini Radlera, ni zabava zasigurno neće izostati.

Sutra, 11. svibnja od 11 sati, Cvjetni trg  obuzet će nova laganini dimenzija. Antonija Blaće, Luka Nižetić, klapa Kampanel, dalmatinske gastro delicije te Karlovačko Laganini Radler pobrinut će se da Zagreb obuzme potpuni duh Mediterana.

U ovom jedinstvenom iskustvu uživat će čitatelji 24sata, pobjednici Laganini natječaja kojeg smo organizirali zajedno s Karlovačkom pivovarom i u kojem smo tražili najbolje definicije pojma laganini.

Ovo relaksirajuće druženje bit će svima prilika da, barem na kratko, zaborave na brige i stres te se prepuste opuštajućem okusu novog Karlovačko Laganini Radlera u posebnom mediteranskom okruženju koje će samo za ovu priliku sutra prijepodne osvanuti na najpopularnijem zagrebačkom trgu.

Kad već ovog vikenda ne možete na more, Karlovačko Laganini Radler pobrinuo se da barem djelić morske atmosfere dođe u Zagreb! Potpuno laganini  iskustvo Karlovačko Laganini Radlera omogućit će svim dobitnicima nagradnog natječaja uživanje u jednosatnom VIP tretmanu za dvije osobe. Usred gradske vreve, od 12 do 14 sati, ovi sretnici odmarat će u Karlovačko Laganini Radler oazi mira u vlastitim ležaljkama uz omiljen Karlovačko Laganini Radler, mediteranske delicije na dohvat ruke, koncert klape Kampanel te potpunu posvećenost domaćina, Antonije Blaće i Luke Nižetića. No, to je samo dio programa kojeg je za odabrane čitatelje 24sata pripremio Karlovačko Laganini Radler.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

Vrijeme je da napokon kažemo zbogom stresu i opustimo se te svakodnevnu gužvu zamijenimo prirodnom laganini životnom filozofijom. Iako utrka s vremenom ne prestaje i na nju smo se, već svi navikli, trebamo se zapitati, je li prirodno tako živjeti? Da li je u prirodi zaista tako? Jer, priroda je laganini. Što znači da bismo i mi trebali biti takvi.

Ovu su životnu mudrost odavno otkrili, i do danas je prakticiraju, stanovnici Mediterana.  Ako možeš danas, ostavi za sutra... Odmori svaki dan nakon ručka... Samo pomalo...  Svaka je prigoda dobra za feštu... I zaista, ako malo bolje razmislimo u prirodi je tako: sve se odvija u svom ritmu, ritmu koji daje dovoljno vremena i prostora za svaki detalj. Prirodno je laganini. Priroda je laganini.

Upravo ovaj princip po kojem se odvija sve u prirodi i koji je postao životna filozofija cijele jedne kulture dala je ideju stručnjacima Karlovačke pivovare da stvore osvježenje koje nas u trenutku podsjeća da usporimo i prebacimo u laganini. Pažljivo birajući samo prirodne sastojke, oni su došli do idealne recepture koja se bazira na svijetlom Karlovačkom pivu kojem je dodan prirodni sok s okusom limete, cilantra (korijandera) i mirte. Tako je stvoren Karlovačko Laganini Radler, jedinstveno osvježenje inspirirano Mediteranom. Karlovačko Laganini Radler spaja dva omiljena užitka, pitkost svijetlog piva  te poznate okuse i mirise Mediterana koji su prirodna nadopuna šumu valova, izležavanju na ležaljci, bezbrižnom drijemanju u hladovini primorskih borova...  Osim toga, ova se kombinacija odlično slaže s različitim vrstama jela, a posebno dobro ide uz morske specijalitete. Karlovačko Laganini Radler brzo gasi žeđ, stoga je idealan za tople i vruće dane, proljetne zabave i ljetna druženja. S novim članom obitelji Karlovačkog piva sjetit ćete se svaki dan uživati u životu, u svakom trenutku, usporiti ritam i dati svojim osjetilima priliku da se potpuno opuste.

Povedite se i vi laganini filozofijom, priuštite si pravi predah inspiriran najboljim iskustvima Mediterana! Vidimo se u sutra na Cvjetnom, do tada, samo laganini!

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
VIDEO

Novi detalji potrage: Izbrisane poruke na majčinom mobitelu, slikala kćer Danku iz 3 kuta...
NOVA SAZNANJA?

Novi detalji potrage: Izbrisane poruke na majčinom mobitelu, slikala kćer Danku iz 3 kuta...

Danka Ilić (2) nestala je u utorak oko 13 sati u prigradskom naselju Banjsko polje kod srpskog grada Bora

Snimke s mjesta događaja: Policija kopa teren kod štaglja gdje je nestala malena Danka
VIDEO: CURICA NESTALA U SRBIJI

Snimke s mjesta događaja: Policija kopa teren kod štaglja gdje je nestala malena Danka

BANJSKO POLJE, SRBIJA - Nekoliko pripadnika policije iskopava prostor ispred štaglja gdje je djevojčica Danka Ilić nestala prije dva dana. Pretražuje se teren kako bi se pronašao bilo kakav trag. Roditelji djevojčice ponovno su pozvani u policijsku postaju, ali za sada još nema informacija je li to povezano s kopanjem zemljišta oko kuće gdje je malena Danka nestala.
FOTO Ovo su muškarci koji su lagali da je Danka (2) kod njih: U kuću u BiH upali su specijalci
SNIMILI VIDEO NA TIKTOKU

FOTO Ovo su muškarci koji su lagali da je Danka (2) kod njih: U kuću u BiH upali su specijalci

Muškarci su tražili 50.000 KM za objavu informacija o nestaloj Danki Ilić (2)