Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

SVE ZA KUĆNE LJUBIMCE u novom web shopu!!!

None Foto: ZOO city 4

ZOO City časti s 20% popusta i besplatnom dostavom povodom otvorenja! Ljubimci kupuju pametno i zabavno online uz životinjske cijene!

www.zoocity.hr - očekuju Vas potpuno životinjske cijene- najpovoljnije cijene za pse i mačke u Hrvatskoj! CITY DOG i CITY CAT, potpuna hrana za pse i mačke u konzervama, stoji već od 2,97 kn! Riječ je o sedam različitih vrsta hrane raznih okusa, a najpopularnije su na bazi ribe za mačke i na bazi janjetine za pse. Gourmet Gold za mačke je trenutačno u ZOO CITYJU najjeftiniji u Hrvatskoj-trajno dobra cijena za samo 3,98 kn, dok Miglior Cane, potpuna hrana za pse, 10 kg stoji samo 49,97 kn!

U web shopu se nalazi više od 5 tisuće artikala za sve ljubimce – hrana, oprema, poslastice, igračke za pse, mačke, ptičice, kuniće, hrčke, zamorce, gmaziće i ribice, a nude se na čak 5 različitih akcijskih sniženja: akcija mjeseca, posebna web akcija, trajno dobra cijena i akcija za članove Kluba. Trenutačno su na posebnoj web akciji top brandovi pseće i mačje hrane, sniženi čak 25%.

Ušteda je zagarantirana i posebnom akcijom povodom otvorenja web shopa;  potrebno je samo upisati promo kod u za to predviđeno mjesto u košarici i dobivate 20% popusta na sve artikle (koji već nisu na akcijskom sniženju) i besplatnu dostavu. Minimalna granica za ostvarenje promo koda je 100,00 kuna.

Posebnost web shopa je i korištenje programa vjernosti online.  Dovoljno se registrirati, dobivate još dodatnih 2x10% popusta kao poklon dobrodošlice u Klub, prikupljate bodove  s kojima ostvarujete dodatne popuste, a svoj WEB ID možete pofotkati smartphoneom ili ispisati, pokazati osoblju u ZOO CITY trgovinama i ostvarivati pogodnosti članstva i na samom prodajnom mjestu.

Ljubimci kupuju pametno i zabavno online uz životinjske cijene!

ZOO CITY, pravi prijatelj vašeg ljubimca!