Gottfried Bachler je u Dubrovniku na gastro festivalu Dubrovnik Royal Gourmet predstavio alpsku divokozu u umaku od crnog vina. Ovo meso je delicija jer se životinja hranila u netaknutoj prirodi
Mario je objavio fotku na kojoj supruzi Matei drži kosu dok povraća, a on je pozirao nasmiješen. Tu je fotku smatrao romantičnom, a s njim se slaže i njegova supruga
Član žirija 'MasterChefa' na društvenim mrežama otkrio je kako sa suprugom slavi godišnjicu braka
Radio sam na Lošinju, imao sam 26 godina, i to je bilo odmah na počecima. Živio sam tamo osam godina, a ti ljudi nisu znali da sam ja imao curu u Zagrebu, bila je to veza na daljinu
Na XIV. Državnom prvenstvu ugostiteljskih radnika Crne Gore od 26. do 28. travnja okupljeni su natjecatelji iz 12 zemalja, a chef Ante Jonjić se okušao u kategorijama pripreme jela od tjestenine i ribe
S novim sniženim cijenama jedan student opet si ne može priuštiti jedenje u njegovom restoranu u Bostonu, kako tvrde neki od njih koji su mu se javili na novu objavu na društvenim mrežama
Mario je veliki humanitarac, a to dokazuje i činjenica da je sa suprugom Mateom izgradio 66 bunara u Africi. On se nalazi i na Forbesovoj listi najutjecanijih mladih ljudi
Chef Mario Mandarić odgovorio je na 24 pitanja i otkrio kako teku pripreme za 'Ples sa zvijezdama', kuha li supruga bolje od njega i kada otvara restoran. Pogledajte video na Youtube kanalu i Videoteci 24sata.
Chef Mandarić otkrio nam je kako se snašao u 'Plesu sa zvijezdama', gdje je proveo svoje dvadesete, koje je najskuplje jelo koje je napravio i tko kuha doma. Video pogledajte na Youtube kanalu i Videoteci 24sata...
Chef Vuki, jedan od članova žirija kulinarskog natjecanja 'MasterChef' podijelio je sa svojim pratiteljima trenutak sa proslave njegovog rođendana
Od hrane i lijekova do kozmetike, bioambalaža i biogoriva - potencijal iskoristivosti algi vidljiv je u raznim industrijama. Azijske zemlje korisnost ovog morskog organizma odavno su prepoznale, a Europljani je otkrivaju tek posljednjih nekoliko godina
Veljko se s boksom počeo baviti sa 15 godina. Bio je juniorski prvak Hrvatske, ali je boksačke rukavice, ring i odličja na sportskim natjecanjima ubrzo zamijenio kuharskim natjecanjima.
S Forbesom nastavlja suradnju. U 2023. godini postaje jedan od mentora te će dobiti dva kuhara s kojima će raditi, odnosno koje će ocjenjivati
Omiljeno mjesto za druženje na otvorenom u Zagrebu, Rougemarin Park ponovno je spojio dobru zabavu i opuštanje uz vrhunsku ponudu hrane i pića, a daleko od gradske gužve.
U prošloj sezoni showa Stjepan je oduševio gledatelje pred malim ekranima svojim kulinarskim znanjem, smirenošću, ali i izgledom
Ljeto u Zagrebu još nije završilo. Rougemarin Park okuplja sve one željne dobre zabave i opuštanja u zelenilu daleko od gradske gužve.
Iako su ga pratitelji pohvalili za njegove kulinarske sposobnosti, neki su zaključili da mu je za pitu ipak trebala pomoć, a Pažanin je to ipak odlučio zadržati za sebe
Smjesi za tortu jaja se dodaju postupno i svaki put ih je potrebno istući kako smjesa ne bi postala pretekuća. Ako recept zahtijeva puno jaja, svaki put dodajte i mrvicu brašna
Mate Janković, Mario Mihelj i Robert Hromalić dio su kulinarskog serijala 'Chefovi Vrte Zdravi Film', koji će tijekom listopada biti dostupan na Nestlé digitalnim kanalima. Fokus se stavlja na smanjivanje otpada hrane
Cooking stage Chill&Grilla simbolično će biti zatvorena desertima. Nakon gostovanja brojnih chefova koji su prezentirali umijeće pripreme burgera, steakova te ribe, pozornicu će preuzeti Max Todorov, pastry chef
Iskoristi svoj Oranž