MealPass je namijenjen svima - ljudima koji često jedu izvan svog doma, gurmanima koji žele isprobati nove gastronomske ponude ili obiteljima koje vikendom ne žele trošiti vrijeme za kuhanje
Prema definiciji, gablec ili marenda je užina koja se jede između doručka i ručka, a radi se o toplom obroku koji se jede priborom za jelo, za razliku od, recimo, sendviča
Analizirajući više od 236.834 restorana s četiri zvjezdice ili više iz više od 1356 gradova diljem Europe, otkriveno je da je Zagreb na drugom mjestu po ocjeni posjetitelja restorana koji su jeli gablec
Liza svaki dan provede i do sat vremena radeći mu jelo, a njezine kreacije na TikToku prati šest milijuna ljudi. Objavila je video pripremajući suprugu ručak i komentirajući kako joj je rekao da više nije dobra kao prije
Iskoristite hranu od jučerašnje večere ili ručka (ako vam je ostalo) i pripremite sendviče za sljedeći dan. Na posao ponesite klasični sendvič od šunke i sira, od tune, piletine ili jaja i avokada
Jedna žena je na Facebooku podijelila fotografiju na kojoj je pokazala kako svom suprugu za posao pripremi ručak za ponijeti, ali neki su je kritizirali da joj je ručak jako nezdrav - te da ga njeno ugađanje 'ubija'
Znamo da je vaše vrijeme dragocjeno! Zato smo vam, u suradnji s web servisom Jelovnik.hr, odlučili pokloniti besplatna jela iz omiljenih zagrebačkih restorana!
Ne preskačite obroke i ne zavaravajte osjećaj gladi pecivima, štapićima ili jabukom. Umjesto toga, naručite nešto konkretno i ukusno!
Trojica pijanih mladića počela su provocirati i vrijeđati policajce u restoranu u Novom Zagrebu. Kako nisu prestajali policajci su ih sve priveli
Radnici su otišli na gablec i ostavili stroj da radi. Valjak je krenuo unatrag i završio u kanalu. Stroj je iz rupe na sigurno izvukao bager
Mladi se par "sakrio" na livadi u blizini Slavonske avenije u Zagrebu. Prepustili su se strastima i dobrano zamaglili prozore automobila
Iskoristi svoj Oranž