Pripremite jušni ručak u pećnici, mljeveno meso 'na žlicu, aromatični bigos s kobasicama, ukusno varivo od leće ili isprobajte sarmu na drugačiji način, s ječmenom kašom
Na snimanjima ‘Jezikove juhe’ ništa se nije unaprijed znalo i sve je bilo loše organizirano, razočaran je David Skoko produkcijskom kućom Constantin
Vlasnik restorana Kruge tvrdi da mu je posao propao nakon RTL-ova showa. A vlasnik samoborskog restorana tvrdi da su mu kuhari spasili posao i doveli goste
Kuharica koja u restoranu Frankopan radi od 1971. rekla je da je jedino što se u 40 godina promijenilo bile dizne na plinskom štednjaku. U opremu nije uloženo ni kune
BROJNI PROBLEMI Restoran, koji je ujedno i školski restoran Ugostiteljske škole u Zagrebu, vapi za novim posuđem, inovativnim menijem, ali i novim instalacijama
David je bio na rubu živčanog sloma zbog loše hrane koju su pripremali priučeni kuhari, bračni par Katarina i Igor. Iznerviran je od konobara tražio pušku da puca
'JEZIKOVA JUHA' Davida u novoj epizodi showa čeka težak zadatak, jer vlasnik Domagoj, koji restoran 'Cinkuš' drži već deset godina, ne zna kako privući goste
Nova epizoda 'Jezikove juhe' sinoć je Davida Skoku i njegovog pomoćnika Ivana Zidara odvela u centar zagrebačke metropole gdje su spašavali restoran 'Tomislav'
Šef David zagrižen je bajker, a jeo je zmije, mrave i skakavce. Psa nije probao jer mu ga nisu ni nudili. Svoje prvo jelo, špagete carbonara, napravio je sa šest godina
Nakon što su David i Ivan naručili pet sljedova hrane, došlo je do problema. Gladni, čekali su na hranu više od sat vremena, dok Skoko nije odlučio zaviriti u kuhinju
David i Ivan nekoliko su puta ponavljali uvodnu scenu u kojoj je David mjesto Đurmanec preimenovao u Đurdanec, Đurdanovac, Đurdanovec, Štruklanec i slično
VEČERAS U JEZIKOVOJ JUHI Ljubomorni i pijani mladić (23) s automatskom puškom zbog fatalne konobarice u Đurmancu je ganjao prijatelja i pucao
Sinoć je prikazana prva epizoda četvrte sezone 'Jezikove juhe' koja nam je donijela i dva nova kuhara. Restorane u Hrvatskoj spašavaju David Skoko i Ivan Zidar
Kuharski tandem David i Ivan iz Pule nove su zvijezde RTL-ova kulinarskog showa koji će se prikazivati ove jeseni. Vole mediteransku kuhinju, ali ne zaziru od čvaraka
Tko se ne uplaši njezine reputacije djevojke jaaaako dugoga jezika, razmisli ponovo nakon prvog francuskog poljupca jer tek tad shvati zašto milu Tracy takav glas prati
Francuski kuhar Stephan Macchi neugodno se iznenadio nakon što je u kuhinji jednog karlovačkog restorana vidio žohare te u hladnjaku pronašao glavu od bika
. Stephan je u Sarajevo pozvao svog dugogodišnjeg prijatelja, poznavatelja i ljubitelja orijentalne kuhinje – Erica, kako bi dao par savjeta vlasniku restorana Inat kuća
Zaključio je da su točene pivice, pive i pivčine na meniju dokaz da 'El Mundo' ne odaje sliku kvalitetne pizzerije nego dječjeg vrtića. Pozvao je ekipu za preuređenje
Stephan se sukobio sa šefom kuhinje nakon što mu je servirana prepečena tunjevina. Vlasnici restorana komentirali su da su mislili da je viši nego što je zaista
Konobaricu u restoranu Stara Preša Stephan Macchi nazvao je vješticom. Uvjeren je da je nesposobna. Isto misli i za kuhara koji gotova jela servira u prljavom posuđu
Iskoristi svoj Oranž