Tijekom ionako iscrpljujućeg radnog tjedna, ako izdvojite malo vremena za praktičnu pripremu obroka, možete biti sretniji, jer kada su jela već spremna, imate više vremena za obitelj i ostale aktivnosti
Postoje razni načini na koje ljudi spremaju hobotnicu, a svaki od njih će probuditi vaše okusne pupoljke. Iskušajte hobotnicu uz začine poput timijana, kadulje ili dimljene paprike
Da biste sačuvali visoku nutritivnu vrijednost luka, pogotovo flavonoide iz njega, ne treba ga puno guliti i treba ga što kraće pirjati. Tako će zadržati i teksturu i hranjive tvari
Malo tko zna da paprika ima više vitamina C od naranče ili u kakvoj masti se prže krumpirići. Provjerite kakvo sve voće i povrće još raste te kako su dobili svoja imena
SUPER SAVJETI Suze prilikom rezanja luka izaziva korijen pa ga treba ukloniti tek na kraju. Avokado možete oguliti i sa žličicom, a peteljku jagode uklonite plastičnom slamkom
Većina ljudi je navikla jesti tjesteninu s raznim umacima, gdje sam umak preuzme okus i cijelo jelo. Ali, dugogodišnji proizvođač tjestenine, Giovanni Rana, kaže da je to u potpunosti krivo
Iskoristi svoj Oranž