Punjena paprika mnogima je omiljeno jelo, a ovaj način pripreme u pećnici pruža nešto drugačiji, ali i dalje poznati okus, koji će mnoge od nas vratiti u djetinjstvo
Naša Punjena Paprika je 'skinula' Mladena fantastično, tako da ovo komotno može biti i Mladen Badovinac, komentirala je Antonija Mandić, a zatim je Punjena Paprika dodala još jedan trag koji ih je zbunio
Paprike kuhajte poklopljene na laganoj vatri oko 45 minuta, a možete ih pripremiti i u pećnici - najprije prekrivene s folijom pola sata pa 15 min bez folije. Na kraju ih pospite sjeckanim peršinom
Kod čišćenja paprike treba napraviti što manji mogući otvor kako mješavina ne bi ispala tijekom kuhanja. Punjenu papriku možete zamrznuti i poslužiti kasnije
Napadač Dinama proslavio je 25. rođendan, a momčad je odlučio počastiti tradicionalnim zagrebačkim jelom - punjenom paprikom i pire krumpirom. Suigrači su se oduševilli
Iskoristi svoj Oranž