Talijanska institucionalna mreža u Hrvatskoj obilježava VII. izdanje Tjedna talijanske kuhinje u svijetu – u trajanju od 14. do 20. studenoga – bogatim i raznolikom programom aktivnosti u različitim dijelovima Hrvatske
Ovaj fini ručak ili večera za dvoje je pravi talijanski specijalitet za tople proljetne i ljetne dane. Zdrav i ukusan obrok sastoji se od puno sastojaka koji će izvući samo najbolje okuse
Tako ga je brzo i jednostavno složiti. Isprobajte varijantu i s nekom drugom vrstom tjestenine osim bucatina. Za izvorni okus probajte nabaviti pecorino sir...
Umak i tjestenina skupa i to bi trebalo biti to? Ne, kažu Talijani, za koje je dobro slaganje vrste tjestenine i umaka uz to gotovo vrsta znanosti sa svojim strogim pravilima
Mediteransku kuhinju promovira svugdje, pa i ovdje u hotelu Le Premier, u kojem su se bazirali na mediteranskom fusionu. U bogatoj karijeri kuhao je za Lady Di, Al Pacina, Antonia Banderasa, Roberta de Nira...
Iskoristi svoj Oranž