Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

VIDEO: Nicole Kidman i Nicolas Cage u napetom trileru - Taoci

None Foto: Blitz 7

Film J. Schumachera je priča o strahu, razotkrivanju, obiteljskim problemima, sukobu klasa ali i tome kako smo na kraju dana svi isti: bili bogati ili siromašni- nadamo se, želimo, volimo i bojimo se

Oscarom nagrađeni Nicolas Cage i Nicole Kidman te ikona redateljstva Joel Schumacher ponovo surađuju, ovog puta na provokativnom trileru Taoci, koji opisuje obitelj koja je zarobljena u vlastitom domu i bori se za vlastite živote i snove. Nažalost, to se događa svakodnevno. Čitamo vijesti o agresiji i ponekad se pitamo "Što ako?". Producent Irwin Winkler i scenarist Karl Gajdusek na temelju toga su razvili priču za film TaociWinkler kaže:

Karl je stvorio eksplozivni scenarij ispunjen sirovim osjećajima.

Schumacher dodaje: 

Mislim da se svi boje uljeza u svojem domu, ali ne radi se samo o tome. Puno je tajni i laži, pa je ovo prava psihološka drama koja se odvija među sedmero ljudi zatočenih u istom prostoru.

Sarah (Nicole Kidman) i Kyle Miller (Nicolas Cage) u sretnom su braku i naizgled imaju sve - elegantan, zaštićeni dom, sve udobnosti i ljupku iako buntovnu kćer tinejdžerske dobi, Avery. Kyle trguje dijamantima, a Sarah je arhitektica i projektirala je njihov moderni dom od stakla, kamena i čelika usred guste šume. Naizgled savršen život u sekundi mijenja obična elektronička zvonjava i onda noćna mora počinje.

Temelj ovog dinamičnog trilera je ideja da par tek pred uljezima počne rješavati probleme o kojima je do tad šutio.

Rekao je producent filma Rene Besson, koji ističe sukob između dva svijeta koji se događa u ovom filmu. Sukob je snažan i dinamičan, toliko da je Nicole zadobila nekoliko pravih masnica tokom snimanja.

O kojim je svjetovima riječ i koji je ishod sukoba pogledajte u filmu Taoci, u kinima od 24. studenog.