Obavijesti

Tech

Komentari 52

24sata.hr najčitaniji portal, a Klokanica prvi put u Gemiusu

24sata.hr najčitaniji portal, a Klokanica prvi put u Gemiusu
1

Prema rezultatima gemiusAudience istraživanja, 24sata.hr i dalje drži vodeću poziciju najposjećenijih portala, a Klokanica.hr prvi je put uključena u istraživanje

VIDEO

Lijepe vijesti za još bolji početak 2014. godine donosi nam gemiusAudience istraživanje. Naime, portal 24sata.hr je s posjećenošću od 1.167.371 stvarnih korisnika  i u prosincu zadržao vodeću poziciju na listi najposjećenijih hrvatskih portala! Ovaj podatak zaokružuje sve prošlogodišnje uspjehe i daje nam poticaj da se dodatno potrudimo svakodnevno vam donositi najviše sadržaja, vrijedne nagrade, pružati bolje korisničko iskustvo te slušati i ispunjavati sve ostale vaše želje.

Svaki uspjeh dugujemo vama stoga vam zahvaljujemo na vjernosti i podršci koju nam pružate svih ovih godina te vas pozivamo da nas i dalje pratite jer vam pripremamo još mnogo iznenađenja.

Klokanica.hr u gemiusAudience istraživanju

Novi portal iz digitalnog portfelja 24sata, Klokanica.hr, u prosincu je po prvi puta uključen u gemiusAudience istraživanje te se već sada, sa svojih gotovo 95.000 stvarnih korisnika nalazi među 40 najposjećenijih portala u Hrvatskoj.

Klokanica.hr nova je online destinacija koja donosi savjete stručnjaka, iskustva roditelja, vijesti i informacije u razdoblju od planiranja trudnoće do djetetove 14. godine života. Redakcija Klokanice svojim tekstovima zajedno sa savjetima i odgovorima doktora i stručnjaka svakodnevno pomaže roditeljima u izgradnji sretne obitelji, jer želi da svaka obitelj bude sretna obitelj. Tu je i veliki forum kroz kojeg čitatelji mogu međusobno komunicirati i razmjenjivati mišljenja i iskustva, a prednost Klokanice pred konkurentskim portalima je i personalizirana naslovnica koja registriranim članovima filtrira vijesti prema interesima i fazi roditeljstva.

Rezultate posjećenosti svih naših portala možete pregledati na www.audience.com.hr

Istraživanje gemiusAudience prati posjećenost hrvatskih web stranica. U istraživanju sudjeluje oko 115 hrvatskih stranica. Istraživanje gemiusAudience postalo je standard u internetskom istraživanju, koji su prihvatile sve relevantne medijske agencije, internetski mediji i oglašivači u državama istočne i srednje Europe. Podaci ovog, za sada, jedinog istraživanja posjećenosti hrvatskih web stranica su usporedivi i javno dostupni na web adresi: http://www.audience.com.hr/.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 52
VIDEO

Što će biti s TikTokom ako ih netko kupi u SAD-u i što to znači za njihove korisnike u Europi?
PRIJETI IM ZABRANA

Što će biti s TikTokom ako ih netko kupi u SAD-u i što to znači za njihove korisnike u Europi?

Plus+ Sa stručnjakom za kibernetičku sigurnost razgovarali smo o pozadini zabrane TikToka, tehnološkim posljedicama ako ih netko kupi i kako bi takav TikTok funkcionirao

Iznimno tanki Honor X8b košta kao trećina top modela danas, ali dolazi s nizom dobrih aduta
PRISTUPAČAN I SNAŽAN

Iznimno tanki Honor X8b košta kao trećina top modela danas, ali dolazi s nizom dobrih aduta

X8b dolazi u kućištu tankom samo 6,8 mm te je među najtanjim uređajima, a i prilično je lagan sa svojih 166 grama.
Suradnja u AI-ju Hrvatske i Slovenije može donijeti veću konkurentnost poduzeća
AI KONFERENCIJA

Suradnja u AI-ju Hrvatske i Slovenije može donijeti veću konkurentnost poduzeća

Konferenciju su organizirali Infobip, Slovensko-hrvatski poslovni klub SLO CRO i slovensko veleposlanstvo u Zagrebu, s ciljem razmjene znanja i iskustava u primjeni AI-ja u poduzećima kako bi s time uspješnije poslovali.