Obavijesti

Tech

Komentari 27

24sata.hr najsnažniji portal, a Gastro.hr raste odličnih 25%!

24sata.hr najsnažniji portal, a Gastro.hr raste odličnih 25%!
3

Doseg Styrijinih portala u listopadu iznosi 72,02% korisnika interneta u Hrvatskoj što ju, s čak tri portala u TOP5 čini apsolutnim digitalnim liderom na tržištu

VIDEO

Styria svojim web stranicama doseže do više od 1,73 milijuna stvarnih korisnika, odnosno 72,02% korisnika interneta u Hrvatskoj te drži lidersku poziciju kao digitalna grupacija. Portali 24sata.hr na prvom mjestu, njuškalo.hr na trećem, vecernji.hr na petom i poslovni.hr na dvanaestom mjestu su u vrhu čitanosti u Hrvatskoj te nastavljaju rasti kroz kvalitetan sadržaj i razvojni napredak.

Uz Gastro.hr, ponosni smo i na ostale specijalizirane portale u iz portfelja 24sata - zdravakrava.hr, budi.in, klokanica.hr koji svakodnevno svojim čitateljima donose najzanimljivije informacije iz svijeta zdravlja, mode i roditeljstva te su vodeći po čitanosti u svojim područjima.

Niti jedan naš uspjeh ne bi bio moguće bez vas, naših vjernih čitatelja i vaše podrške! Hvala svima što nas pratite, a mi ćemo vaše povjerenje nastaviti svakodnevno opravdavati najzanimljivijim sadržajem te ispunjavanjem vaših želja  dodatnim ulaganjima u razvojne funkcionalnosti.

Nevjerojatan uspjeh Gastra u prvom mjesecu od lansiranja

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

Sredinom listopada lansiran je redizajnirani portal Gastro.hr koji inovacijama u dizajnu, razvojem novih funkcionalnosti te najukusnijim receptima i člancima donosi nove trendove u hrvatski internetski prostor. Naporan trud da novi portal bude opremljen velikom bazom recepta, jedinstvenim funkcionalnostima i člancima koji potiču neke nove gušte, a čitateljima otkrivaju nove mirise i okuse sigurno se isplatio što pokazuju i rezultati prikazani u istraživanju gemiusAudience.

Naime, u listopadu je portal Gastro.hr čitalo čak 144.836 stvarnih posjetitelja, što je gotovo 25% više nego u rujnu.

VIDEO: Pogledajte sve funkcionalnosti novog portala

Pripremamo još iznenađenja

Tim 24sata priprema mnoga iznenađenja koja će već u prvim mjesecima 2015. godine oduševiti čitatelje i partnere. Neka od njih su zasigurno i portal za zabavu te portal za nešto ozbiljniju publiku, a najzanimljivija novost je i redizajn portala 24sata.hr koji osim vizualnih promjena uključuje i neke nikad do sada u Hrvatskoj viđene funkcionalnosti. Naravno, nećemo sada otkrivati dodatne detalje da vam ne pokvarimo iznenađenje.

Istraživanje gemiusAudience

Istraživanje gemiusAudience prati posjećenost hrvatskih web stranica. U istraživanju sudjeluje oko 130 hrvatskih stranica. Istraživanje gemiusAudience postalo je standard u internetskom istraživanju, koji su prihvatile sve relevantne medijske agencije, internetski mediji i oglašivači u državama istočne i srednje Europe. Podaci ovog, za sada, jedinog istraživanja posjećenosti hrvatskih web stranica su usporedivi i javno dostupni na web adresi: http://www.audience.com.hr/.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 27
VIDEO

VIDEO Dragana Mirković: 'Sve sam riskirala. Nije me sramota sad reći da nemam novca...'
EKSKLUZIVNO: ISPOVIJEST IZ DVORCA

VIDEO Dragana Mirković: 'Sve sam riskirala. Nije me sramota sad reći da nemam novca...'

Cijela estrada zna koliko sam radila u braku, ali to sam i htjela. Mogla sam se udati za bogataša da ne radim ništa, ali to me nije privlačilo. Ja sam bila ta 'lokomotiva', rekla nam je Dragana Mirković u svom dvorcu

Luka Modrić koristi drevnu metodu liječenja - hidžamu: Evo za što se sve ona primjenjuje
Terapija vakuumskim čašicama

Luka Modrić koristi drevnu metodu liječenja - hidžamu: Evo za što se sve ona primjenjuje

Cupping blagotvorno djeluje na bolove koštano-mišićnog sustava. Vlastite obrambene snage koje tijelo izlučuje u pripremi za ozljedu djeluju lokalno na posljedicu bolesti tako da se tegobe smanje
Moletu jedite umjesto bakalara, a trlju frigajte za 'fritto misto'
FINA RIBA ZA SVAČIJI DŽEP

Moletu jedite umjesto bakalara, a trlju frigajte za 'fritto misto'

Manje popularna riba je jeftinija, a dostojna je zamjena za bakalar i lignje. Isprobajte frigane trlje, paštetu od molete i 'fritto misto' - neće vas 'udariti po džepu'