Obavijesti

Tech

Addiko Express - poslovnica kakva još nije viđena

Addiko Express - poslovnica kakva još nije viđena
6

'Addiko Express' je jedinstvena visoko-digitalizirana poslovnica i prva poslovnica takve vrste uopće u Hrvatskoj

Riječ je o novom konceptu modernog bankarstva i poslovnici budućnosti koja jasno, jednostavno i praktično kombinira sve prednosti digitalnih kanala s koristima fizičke prisutnosti i predstavlja.

'Addiko Express' je zamišljena kao bančin zabavni digitalni izložbeni prostor (showroom) koji integrira proizvod, digitalnu uslugu i pozitivno iskustvo te time stvara dodatnu vrijednost za klijente. Zahvaljujući  sofisticiranoj  modernoj tehnologiji Express poslovnica pruža klijentima  drugačije  iskustvo  i  mogućnost  da  samostalno odrade većinu posla,  što  znači  da  mogu računati na još bržu, moderniju i kvalitetniju uslugu.

Konkretno, klijenti koristeći se računalima u poslovnici, mogu samostalno i samo  uz  osobnu  iskaznicu  podnijeti zahtjev za gotovinskim kreditom, a u slučaju  zadovoljavanja osnovnih uvjeta isplata se odvijaju isti tren, tako da cijeli proces traje svega nekoliko minuta.

U digitalnom kutku zainteresirani mogu bez obveze isprobavati demo verzije mobilnog i internetskog bankarstva banke, a u interaktivnoj zoni na posebno dizajniranom velikom touchscreen stolu mogu se služiti kreditnim kalkulatorom i ovisno o osobnim preferencijama razmotriti iznose i ročnosti te informirati o najnovijim ponudama. Također, u svakom trenutku su za sve druge bezgotovinske transakcije i asistenciju klijentima na raspolaganju osobni bankari.

U Addiko banci su ponosni što predstavljaju usluge koje bi u narednim godinama mogle postati standard, jer kažu kako smatraju da je ključno prepoznati trendove i omogućiti klijentima modernu, inovativnu i kvalitetnu uslugu. Ukratko, pružiti im ono što trebaju, i osigurati im to na način koji im je blizak i praktičan.

Prve reakcije klijenta i partnera su odlične i svi su oduševljeni prostorom i  uslugom  te  svim  interesantnim  gadgetima  poput  primjerice unikatnog interaktivnog stola koji je veliki hit. Stoga i ne čudi što je Addiko banka na   Digital  Takeover  konferenciji  dobila  nagradu  za  'Najinovativnija digitalna rješenja'.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
VIDEO

Samo pravi filmofili znat će odgovore na ovih 6 pitanja
TESTIRAJTE ZNANJE

Samo pravi filmofili znat će odgovore na ovih 6 pitanja

Znate li tko stoji iza poznatog, Zlatnom palmom nagrađenog, filma Parasite ili koji je hrvatski film briljirao na prestižnom filmskom festivalu u Cannesu? Riješite kviz i provjerite koliko zapravo poznajete filmsku industriju

Burna povijest najprestižnijeg filmskog festivala na svijetu
SEKS, LAŽI I VIDEOVRPCE

Burna povijest najprestižnijeg filmskog festivala na svijetu

Poznati filmski festival u Cannesu prvi je put održan 1946., a od samog početka prate ga razni skandali. Burna politička zbivanja i intrige nerijetko su obilježavali ovaj događaj, a evo još nekoliko zanimljivosti
Štednja premašila 290 milijardi kuna - evo što kažu Hrvati
PITALI SMO VAS

Štednja premašila 290 milijardi kuna - evo što kažu Hrvati

Kažu da nismo štedljiva nacija, ali izgleda da stvari idu nabolje. Hrvati sve više štede, a to potvrđuju i brojke, čiji se iznos popeo za nekoliko milijuna kuna u odnosu na prošlu godinu