Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

AOC-ov asimetrični monitor dizajnirali u Porscheovu studiju

None Foto: AOC 5

Asimetrično postolje dizajnirano je tako da na njemu balansira cijeli ekran i izgleda pomalo SF. Inače, AOC monitori futurističkog dizajna koristili su se i u filmu Marsovac koji je smješten u budućnost

Kao što su najavili početkom godine, AOC je sada predstavio monitor Q27T1 čiji dizajn potpisuje Porsche F.A Studio i namijenjen je onima fokusiranima na izgled. Monitor od 68.6 cm (27 inča) s QHD rezolucijom IPS panela dolazi s dizajnom bez ruba i s tri strane skoro bez okvira te asimetričnim postoljem. 

Asimetrično postolje dizajnirano je tako da na njemu balansira cijeli ekran, a skrivanjem rubova htjeli su stvoriti privid još veće slike. Na modelu Q27T1, Input i Output utori su skriveni, ostavljajući samo mali otvor za izlazne kabele.


Nije sve u izgledu

Foto: AOC

Monitor AOC Q27T1 ima 27-inčni panel koji omogućuje Quad HD rezolucije (2560 x 1440 pixela) u kombinaciji s premazom protiv sjaja omogućuje odličnu, oštru sliku. Monitor nudi široku skalu boja, pokrivajući 90 posto NTSC i 107 posto sRGB ljestvice boja i prvoklasnu svjetlinu od 350 nita. Opremljen je s dva HDMI i jednom DisplayPort utičnicom, što olakšava spajanje s različitim uređajima.

Dostupan je po preporučenoj maloprodajnoj cijeni od 2.449,00 kn (bez PDV-a). 

Komentiraj, znaš da želiš!