Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

Želite znati tko vas je izbrisao s liste prijatelja? Sada možete

None Foto: screenshot/

Aplikacija je dostupna za Android, ali i iPhone telefone i potrebno ju je samo skinuti s App Storea ili Google Playa kako biste započeli svoj istraživački posao

Ako vas je ikada zanimalo kome idete na živce i ne želi vas imati za prijatelje na Facebooku, to sad možete vrlo lako saznati. No, ne radi se o triku kojeg je razvio Facebook, već o besplatnoj aplikaciji Still friends. 

Aplikacija je dostupna za Android, ali i iPhone telefone i potrebno ju je samo skinuti s App Storea ili Google Playa kako biste započeli svoj istraživački posao. 

Sve što morate nakon instalacije je prijaviti se sa svojim Facebook računom. Aplikacija zatim izlista vaše prijatelje i svaki put kada više niste nekome prijatelj vas obavijesti. 

Foto: screenshot/

Doduše,  ukoliko nekoga niste jako dugo "sreli" na ovoj društvenoj mreži, to može biti zato što je korisnik izbrisao svoj račun ili je jednostavno neaktivan. Naravno, neki korisnici mogu i sakriti sadržaj od vas pa vam se zato ne prikazuje toliko često koliko biste možda htjeli. 

Na Google Playu je preko deset tisuća ljudi ocijenilo aplikaciju i ima skoro četiri zvjezdice. Međutim, mnogi se žale kako je aplikacija prepuna pop-up reklama, kao i da im ne dopušta ulaz iako ispravno koriste svoje korisničko ime i lozinku. 

Drugi pak tvrde da je aplikacija pomalo morbidna. 

- Dobro je radila neko vrijeme. Nedavno mi je počela tvrditi da su me moji preminuli prijatelji dodali i unfirendali me dvaput dnevno - napisao je korisnik Jason

- Sviđala mi se ova aplikacija, ali od jučer ujutro je užasno naporna. Stalno me obavještava o mojim umrlim prijateljima. Njihovi korisnički računi su zatvoreni i ponovno aktivirani. To mora da je neka pogreška - napisala je Cathy

Komentari (33)
  • Vrlo bitna aplikacija za one koji na FB-u imaju 4000 "bliskih prijatelja" pa ne mogu odmah skužiti koji ih je izbrisao 😂

    25. 6. 2019,   13:16
  • Imam 21 godinu i nemam FB, Instagram i ostala sranja već par godina i mogu vam reći da je život puno bolji bez raznih gluposti koje vidimo na tim glupostima.

    25. 6. 2019,   13:33
  • Dajte ovdje uvedite mogućnost da se vidi tko vam stišće + a tko - 😂

    25. 6. 2019,   14:01