Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

Apple će 9. rujna predstaviti iPhone 6, no hoće li i iWatch?

None Foto: REUTERS/PIXSELL

iWatch će posjedovati i neke nove aplikacije, a omogućit će niz funkcija koje će korisnicima olakšati svakodnevicu kao što je paljenje klime, online plaćanje....

Nakon što je nekolicina glasina to već najavila, Apple je i službeno potvrdio da će 9. rujna predstaviti novi iPhone 6, a moguće je da tada ugledamo i dugo očekivani Appleov pametni sat iWatch.

iWatch će posjedovati i neke nove aplikacije, a osim što će biti povezan s mobitelom i imati mogućnost sinkronizacije s Wi-Fiom, omogućit će niz funkcija koje će korisnicima olakšati svakodnevicu.Tako ćete uz njega moći online plaćati račune, mjeriti temperaturu doma, paliti klima uređaje, zatvarati garažna vrata ili uključiti sigurnosne kamere.

Kako se čini iPhone 6 će imati 4,7-inčni zaslon, dok za 5,5-inčnu verziju ne možemo sa sigurnošću reći da će biti predstavljen istog dana i vjerojatnije je da će pričekati prvi kvartal sljedeće godine.

Oba uređaja će biti pokretana iOS 8 operativnim sustavom, a sudeći po slikama koje su procurile, novi iPhone će stići u kompletno redizajniranom kućištu. U prodaju bi navodno trebao krenuti već krajem rujna.


Komentari (21)
  • Super i cijena samog uređaja će sigurno biti samo 1000kn....prva rata od 6 hahahahaha

    29. 8. 2014,   04:16
  • "Tako ćete uz njega moći online plaćati račune, mjeriti temperaturu doma, paliti klima uređaje, zatvarati garažna vrata ili uključiti sigurnosne kamere." Pa ovo je nedosanjani san svakog prosječnog stanovnika lijepe naše.

    28. 8. 2014,   23:24
  • iDontCare

    29. 8. 2014,   08:27