Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

Apple ih spašavao: Ni tajfun ih nije otjerao iz reda za iPhone

<div> <img src="https://img.gawkerassets.com/img/190bellph3tnzgif/original.gif" width="504" <br> </div>
None Foto: Reuters 3

Svake godine u vrijeme lansiranja novih Appleovih proizvoda gomile fanova stanu u red i par tjedana prije početka prodaje kako bi bili prvi koji će kupiti novi iUređaj

Appleovi fanovi poznati su po tome što kampiraju ispred trgovina, samo kako bi među prvima kupili novi iUređaj. Tako su i u Tokiju prošli tjedan fanovi sjeli pred Appleov centar kako bi prvi došli do novih telefona koji će u prodaju 20. rujna. No, Japan je pogodio snažan tajfun, zbog kojeg je evakuirano i pola milijuna ljudi. Usprkos tome, najuporniji su ostali pred dućanom.

No, iz Applea su im se smilovali u ponedjeljak rano ujutro. Prije otvaranja dućana su ih pustili unutra, zajedno s morkim stvarima te im dali vodu i pustili ih da odmore u demonstracijskoj kino dvorani, piše Kotaku.

Da ne bi pomislili da su samo u Japanu fanovi toliko zagriženi, ispod teksta možete vidjeti kako su neki u New Yorku i dva tjedna ranije stigli pred trgovinu čekati u redu. 

Dva tjedna će pred Appleovim dućanom čekati novi iPhone 5

<div> <iframe width="504" height="378" src="//www.youtube.com/embed/SEBVjK7x2Iw" frameborder="0" allowfullscreen></iframe> <br> <iframe width="504" height="378" src="//www.youtube.com/embed/NAcse7RN_aY" frameborder="0" allowfullscreen></iframe> </div>
Komentari (20)
  • Tim ljudima je plaćeno da tamo stoje... zbog reklame ... to je objašnjenje...

    17. 9. 2013,   12:32
  • Evo dokaza koliko daleko može ići ljudska primitiva. Čekati par tjedana ?? Za što???

    17. 9. 2013,   12:04
  • ja idem danas u red za iPhone 6

    17. 9. 2013,   13:18