Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

Appleovu izmišljotinu 'slofie' prozvali najgorom riječi godine

None Foto: Apple 2

Apple je sinoć predstavio tri nova iPhonea. Među glavnim adutima je i bolja prednja kamera koja sada može snimati usporeni video, a zbog toga se Apple odmah našao na meti ismijavanja

Selfie je već morao pretrpjeti svašta, pa je tako postao i sebić na hrvatskome, a ako ste misili da je sve stalo na belfiju, Apple je sinoć odlučio dati svoj doprinos. I tako je stigao slofie.

Ako mu treba hrvatska varijanta, neka bude 'sporić'.

Termin slofie skovali su od slow-motion selfija, odnosno nove mogućnosti usporenog snimanja videa s prednjom kamerom na iPhoneu 11. I tako je u promo videu kao moguća primjena toga nastao slofie - odnosno usporeni selfie.

Naravno, internetska zajednica bila je brza u reakcijama i čini se da nisu naišli na plodno tlo. Mnogi su tako u šali komentirali kako slofie treba zaustaviti i prije nego krenu. 

Logično je za zaključiti i da će putovanja na brojne turističke destinacije postati još bizarnija s ljudima koji će se kreveljiti za usporeni snimak.

NI GOVORA O 5G Apple otkrio novi iPhone: 'On ima najbrži procesor na svijetu'

A nekima je ovo i najjači kandidat za najgoru riječ godine.

Komentari (57)
  • Apple ubrzanim korakom ide prema sudbini blackberrya i Nokie...

    11. 9. 2019,   07:15
  • Napuhana cijena do bola... Puno jeftiniji mobiteli nude skoro isto...

    11. 9. 2019,   08:06
  • Kad od muke nemaju što reči onda izmisle nedostatak. "Slofie" vauuuuu. Voziš se u stojadinu a sprdaš se golfu da ima kraću antenu. Zar ne možete bolje?

    11. 9. 2019,   07:34