Obavijesti

Tech

Komentari 12

Astro Top 10: Uz ove aplikacije zvijezde će biti na vašoj strani

Astro Top 10: Uz ove aplikacije zvijezde će biti na vašoj strani
1

Dnevni, mjesečni ili sezonski horoskop samo su dio onog što ove aplikacije nude. Za one koji traže pomoć zvijezda tu su i indijska ili kineska astrologija, bioritam...

VIDEO


AstroSage Kundli

AstroSage počiva na indijskoj astrologiji.  Aplikacija nudi vedsku astrologiju, predviđanja, te personalizirane horoskope. Imate mogućnost i pretvaranja tih rezultata u PDF formate. Također, tu je i natalna karta. Jednom kada unesete podatke možete aplikaciji pristupiti bilo kad. (Android, iOS, Windows Phone)

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Kundli

Horoscopes by Astrology.com

Ostvarite pristup dnevnim, tjednim, mjesečnim ili godišnjim horoskopima raspoređenima u preko 30 kategorija. I to preko lijepog kružnog znakovnog menija.  Povlačenjem prsta lagano surfate kroz horoskope. Ima čak i dnevni video horoskop, a možete svoj horoskop i poslati prijateljima preko e-maila. (Android, iOS )

horoscope.com

True Horoscope 2015

Ova aplikacija donosi vam dnevne horoskope, kao i tjedne i mjesečne i aktualni za tekuću godinu. Ima podršku i za widget, kao i mogućnost dijeljenja horoskopa na Facebook, Twitter, Gmail, G+ pa čak i slanje SMS porukom. (Android)

true horoscopes

Astrologer

Zanimljiv mali astrološki alat s vrlo lijepim sučeljem i zgodnim ikonicama znakova. Horoskopski znakovi izlistani su u vrlo preglednom popisu, a svaki ima lijepi avatar, a od sadržaja tu su osnovne karakteristike znaka, fizičkog opisa, ponašanja kod kuće, ponašanja na poslu, roditeljske odlike, opći karakter, te još puno toga. (Android)

YourSelf

Astrološka aplikacija koja skuplja hrpu detalja o numerologiji i astrologiji u jedan proizvod jednostavan za korištenje. Možete naučiti puno o sebi i svojoj obitelji kroz numerologiju i astrologiju. Dizajn možda i nije baš privlačan, ali aplikacija je vrlo funkcionalna. (Android)

Zodiac & Astrology 

Ova aplikacija ima slikovno sučelje s umjetnički dizajniranim velikim slikama, a svi znakovi su odijeljenim vlastitim kategorijama. Imate na raspolaganju horoskope, kineski horoskop, numerologiju, čitanje iz dlana, tarot, usporedbe znakova i još štošta. (Android)

Bhaee Technologies

Personalized Astrology

Ako želite malo više osobnog pristupa astrologiji, to je ono što ova aplikacija i pokušava ostvariti. Dobivate personalizirani horoskop po vašem datumu rođenja, a prema tome se dobivaju i vaši dnevni horoskopi, bioritam, i kompatibilnost bioritma, numerologija, astrološke karte i drugi izvještaji. (Android)

Astro Team

Astrology

Sve što trebate znati o svom horoskopskom znaku pronaći ćete u ovoj aplikaciji, zajedno s detaljnim dnevnim horoskopima. Posebno su istaknuti detalji o zdravlju, karijeri, ljubavi, financijama, te općenito o tome kakav vas dan čeka. (Android) 

Easy Astrology

Ovo je vjerojatno najjednostavnija astrološka aplikacija. Dovoljno je da unesete vaš datum rođenja. Sadrži i zapadnjačke i istočne horoskopske znakove. (Android)

Daily Horoscope

Ova aplikacija je već vrlo dobro poznata i popularna među Android korisnicima. Sadrži dnevne horoskope i za danas i za nadolazeće dane, widget, prošle horoskope i kineski horoskop za lanjsku godinu. Možete namještati veličinu i boju fonta teksta. (Android, iOS, Windows Phone)

Horoscope by Comitic

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 12
VIDEO

A1 diže cijene od lipnja
za 6,9 posto

A1 diže cijene od lipnja

Povećanje naknada se odnosi na puni iznos mjesečnih naknada tarifa, paketa i opcija bez obračunatih popusta, a već ugovorene popuste korisnici i dalje nastavljaju koristiti

Tesla otpušta 300 radnika u pogonu kod Berlina
SMZBOG LOŠE POTRAŽNJE

Tesla otpušta 300 radnika u pogonu kod Berlina

Američki proizvođač električnih automobila Tesla izvijestio je da će otpustiti 300 radnika zaposlenih 'na određeno vrijeme' u pogonu kod Berlina, nakon najave otkaza širom svijeta zbog posustajanja potražnje i oštre cjenovne konkurencije
Najstariji restoran u Zagrebu: Na brijegu je sve 'po domaći'
SKENDERICA 1912

Najstariji restoran u Zagrebu: Na brijegu je sve 'po domaći'

Od samog otvaranja, u restoran Skenderica dolaze gosti željni jednostavne, domaće hrane. Sir i vrhnje koje nabavljaju na Kvatriću ide u najfinije štrukle