Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

Besplatno predavanje: U SC-u o vještinama zapošljavanja

None Foto: PR foto

S osnovama procesa zapošljavanja, analizom natječaja za posao, pripremom molbe i životopisa te važnosti razgovora za posao, studente će upoznati stručnjak za ljudske potencijale Vladimir Benić...

Kako bi studentima omogućili uspješan izlazak na tržište rada, Studentski zbor Sveučilišta u Zagrebu i CareerCentar organiziraju besplatno predavanje Vještine zapošljavanja.

Predavanje će se održati u srijedu, 24. siječnja s početkom u 17 sati u Stablu znanja, dvorani Studentskog centra u Zagrebu (Savska 25).

S osnovama procesa zapošljavanja, analizom natječaja za posao, pripremom molbe i životopisa te važnosti razgovora za posao, studente će upoznati stručnjak za ljudske potencijale Vladimir Benić koji je krajem prošle godine pokrenuo CareerCentar, on-line platformu za edukaciju te povezivanje poslodavaca i kandidata za posao. CareerCentar podržali su Styria Grupa i Heineken Hrvatska kao partneri projekta.

Benić iza kojeg je desetogodišnje iskustvo u optimizaciji procesa zapošljavanja, mladima će pojasniti koga poslodavci smatraju savršenim kandidatom za posao te kako sebe procijeniti iz njihove perspektive.

Kako bi studenti stekli vještine zapošljavanja, siječanjsko je predavanje prvo u ciklusu edukativnih sadržaja iz područja zapošljavanja u Stablu znanja. U drugoj polovini ožujka te travnja Benić će na istom mjestu za studente voditi praktične radionice. 

Teme tih radionica studenti će sami birati putem Facebook stranice Studentskog zbora Sveučilišta u Zagrebu.

Komentari (1)
  • gubljenje vremena nad gubljenjem vremena,posebno ako se ukaže prilika za posao u državnoj službi-treba pronaći državu bez raznoraznih kumova,rođaka, načelnika,župančića,branitelja,crkvenjaka....jer ovdje već duže vrijeme pametan i pošten čovjek jednostavno ne može funkcionirati

    23. 1. 2018,   21:19