Obavijesti

Tech

Komentari 11

Budite prvi koji će besplatno zaigrati hrvatski Phageborn!

Budite prvi koji će besplatno zaigrati hrvatski Phageborn!

Zagrebački studio Games Revolted u potrazi je za ljudima koji će im pomoći testirati njihovu novu i krajnje neobičnu kartašku igru koja je u izradi već dugi niz godina.

VIDEO

Nakon puno uloženog truda i nemalog broja godina, razvoj prve stabilne verzije kartaške igre Phageborn polako se približava kraju, a zagrebački studio Games Revolted sada tako planira testirati svoj nadolazeći naslov.

Ovi mladi kreatori tom su prilikom objavili i novi najavni trailer za igru usredotočen na njen gameplay koji možete pogledati u nastavku.

Pokretanje videa...

01:29

Iako Hearthstone već godinama dominira (pod)žanrom CCG-ova, Phageborn se nada unijeti nešto noviteta na scenu kombiniranjem elemenata klasičnih kartaških igara s elementima fantazije i popularnih MOBA igara kao što su DotA 2 i League of Legends.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

Ako želite biti među prvima koji će besplatno zaigrati Phageborn, odvojite desetak sekundi da ispunite ovu kratku prijavnicu i pričekajte odgovor Games Revolteda. Prvi zatvoreni test održat će se već ovaj vikend, 27. i 28. srpnja. Sama igra trebala bi izaći do kraja godine, a trenutačno nije poznato hoće li nakon PC verzije koja dolazi Steam Phageborn s vremenom biti portan i na druge platforme.

I dok naši studiji nastavljaju marljivo raditi na svojim projektima, Esports prvenstvo Hrvatske bliži se fazi realizacije. Tako će UVI Play i Lvl8. u narednim mjesecima pronaći najveće mlade nade domaće Fortnite, League of Legends i FIFA 19 scene, prikladno ih nagraditi, i uz to promovirati koncept gaminga kao punopravnog sporta, nečega što on već duže vrijeme ionako definitivno jest.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 11
VIDEO

Svaki sa svojim karakterom: Testirali smo Huawei Watch GT4
TROJAC NA TESTU

Svaki sa svojim karakterom: Testirali smo Huawei Watch GT4

GT4 dolazi u tri različita izdanja, ali s impresivnom baterijom koja radi do 14 dana s jednim punjenjem. Metalna kućišta s različitom obradom i bojama te remenjem, svakom satu daju i drugačiji fokus, no nedostaje i dalje velik broj aplikacija

U Hrvatskoj više od dva i pol milijuna registriranih vozila
NOVA STATISTIKA

U Hrvatskoj više od dva i pol milijuna registriranih vozila

Broj prvi put registriranih cestovnih vozila iznosio je 190.063, uz rast od 28,6 posto u odnosu na 2022. godinu.
Helikopter Ingenuity poslao je posljednju poruku s Marsa: 'On će sada biti testna platforma...'
ISTRAŽIVANJE CRVENOG PLANETA

Helikopter Ingenuity poslao je posljednju poruku s Marsa: 'On će sada biti testna platforma...'

Dosad je Ingenuity ukupno prešao oko 17 kilometara i letio na visini od 24 metra. Na Mars je stigao u veljači 2021. na roveru Perseverance