Obavijesti

Tech

Komentari 3

Celebovi, ljubav, škola, moda! Cool ekipa od sada čita cool.hr

Celebovi, ljubav, škola, moda! Cool ekipa od sada čita cool.hr
6

Životne priče celebova, najnovije vijesti o njima, prijedlozi frizura i stylinga te slatke teme o ljubavi, prijateljstvu i školi potraži svaki dan na cool.hr, novom portalu za teen ekipu

VIDEO

Najcool sadržaj od sada napokon možete pratiti i na webu! Najnovije vijesti i životne priče celebova, prijedlozi frizura i stylinga te slatke teme o ljubavi, prijateljstvu i školi samo su dio cool sadržaja kojeg svakodnevno pripremamo našoj teen ekipi na cool.hr!

Znamo sve o tvojim omiljenim zvijezdama

U rubrici Zvijezde pronaći ćeš zanimljive priče o putu do slave omiljenih celebova, najnovije vijesti o njihovim novim albumima ili filmovima, situacije iz privatnog života, velike galerije slika i mnoge druge zanimljivosti. Tu se nalaze i top liste domaćih i stranih singlova te najboljih filmova stoga klikni i otkrij što je IN ovaj tjedan!

Apsolutno najveće zvijezde imaju i svoje specijale u kojima se nalaze članci samo o njima i njihovim uspjesima pa na jednom mjestu možeš otkriti sve o Justinu Bieberu, Seleni Gomez ili Taylor Swift!

Zanima te galerija rođendanskih torti najvećih zvijezda današnjice ili kako je prije slave izgledala Ariana Grande? Na pravom si mjestu!

Što ću danas obući ?

Masna koža, suha kosa, nikad dovoljno odjeće u ormaru i neravni tuš na očima... svi imamo iste probleme. Cool.hr ti zato u rubrici Moda & Beauty donosi sve  trikove za super izgled i make-up te najnovije modne trendove i stylinge za školu ili izlaske. Tu donosimo i najbolje savjete zvijezda koji će ti poslužiti kao zanimljiva inspiracija za današnju odjevnu kombinaciju.

Ah ta ljubav

Sigurno znaš da svi roditelji, djedovi i bake jednoglasno tvrde da im je tinejdžersko doba bilo najljepše u životu. S druge strane, svi znamo da se ti s tim ne slažeš baš. Tisuće pitanja o osjećajima, prijateljstvu, tjelesnim promjenama, ljubavi i seksu, koja se pojavljuju svaki dan iznova i na koja nemaš odgovor, sigurno ti ne olakšavaju život. Rubrika Life & Love ti zato donosi odgovore na većinu svojih pitanja.

U podrubrici Kiss Kiss pronaći ćeš savjete kako priznati simpatiji da ti se sviđa (a da se ne osramotiš), kako znati kada je pravo vrijeme za prvi seks ili kako preživjeti prekid. Za savjete o najboljim prijateljima, lošim prijateljstvima, ljubomori i obiteljskim odnosima, tu je rubrika Friends & Family, a sve promjene koje ti se događaju na tijelu detaljno objašnjava podrubrika Moje tijelo.

Cool na kvadrat

Najsmješnije situacije iz života naših čitatelja, savjeti za Facebook i Instagram objave, pravila za savršenu profilku, jednostavni recepti za ukusne cupcakese, top aplikacije, rad na svojim talentima i sve ostalo zbog čega ćeš biti još više cool te čeka u rubrici Cool na kvadrat!

Najcool portal za najcool ekipu!

Pokretanje stranice namijenjene tinejdžerima  logičan je nastavak razvoja Cool magazina, kojeg od sredine studenog na kioscima možeš pronaći u novom i kreativnijem izdanju.

Upiši cool.hr u svoj mobitel ili računalo i uživaj u najcool sadržaju svaki dan, a možeš ga pratiti i na Facebooku.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 3
VIDEO

Što će biti s TikTokom ako ih netko kupi u SAD-u i što to znači za njihove korisnike u Europi?
PRIJETI IM ZABRANA

Što će biti s TikTokom ako ih netko kupi u SAD-u i što to znači za njihove korisnike u Europi?

Plus+ Sa stručnjakom za kibernetičku sigurnost razgovarali smo o pozadini zabrane TikToka, tehnološkim posljedicama ako ih netko kupi i kako bi takav TikTok funkcionirao

Iznimno tanki Honor X8b košta kao trećina top modela danas, ali dolazi s nizom dobrih aduta
PRISTUPAČAN I SNAŽAN

Iznimno tanki Honor X8b košta kao trećina top modela danas, ali dolazi s nizom dobrih aduta

X8b dolazi u kućištu tankom samo 6,8 mm te je među najtanjim uređajima, a i prilično je lagan sa svojih 166 grama.
Suradnja u AI-ju Hrvatske i Slovenije može donijeti veću konkurentnost poduzeća
AI KONFERENCIJA

Suradnja u AI-ju Hrvatske i Slovenije može donijeti veću konkurentnost poduzeća

Konferenciju su organizirali Infobip, Slovensko-hrvatski poslovni klub SLO CRO i slovensko veleposlanstvo u Zagrebu, s ciljem razmjene znanja i iskustava u primjeni AI-ja u poduzećima kako bi s time uspješnije poslovali.