Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

Combo nije ljepotan, ali je pravi prostrani obiteljski automobil

None Foto: Opel 10

Opel je i za ovaj model preuzeo francusku tehnologiju PSA grupe, pa je ovo novi blizanac Berlinga i Riftera, kako se sada zove Peugeot Partner. Auto se nudi u drugoj i kratkoj verziji

Punim imenom Combo Life, ova putnička verzija Comba poput konkurenata žrtvuje izgled zbog praktičnosti. Visoka kockasta karoserija nudi obilje prostora, pa je ovo pravi obiteljski auto.

New Opel Combo Life | Autor: Axel Wierdemann Foto: Axel Wierdemann

U ponudi su kratka (4,4 m) i duga verzija (4,75 m), u koju je moguće smjestiti čak sedam sjedala. Koliko je auto prostran govori i podatak da u najmanjoj verziji ima čak 597 litara prtljažnika, dok je maksimum nakon obaranja sjedala čak 2693 litre. Unutrašnjost donosi i mnoge napredne tehnologije i mnogo luksuza u ponudi su tako kamera s pogledom iz ptičje perspektive, u rasponu 180°, Head Up zaslon, grijana sjedala i grijani upravljač.

New Opel Combo Life | Autor: Axel Wierdemann Foto: Axel Wierdemann

Iako Opel o tome još ne govori, u ponudi bi trebali biti benzinski i dizelski motori snage od 75 KS do 130 KS.Premijera je u Ženevi 6. ožujka, a kada počinje prodaja i koliko će auto stajati za sada se još ne zna.  

New Opel Combo Life | Autor: Axel Wierdemann Foto: Axel Wierdemann

Komentari (20)
 • Auto koji služi svrsi koristan.

  4. 3. 2018,   01:50
 • Još jedan "Pežopel". Zašto jednostavno ne ugase ime Opel i prestanu sa sramoćenjem?

  2. 3. 2018,   10:29
 • opel...postaje samo preobuceni PSA.. i k tome opel je najruzniji.. na sta su spali...

  3. 3. 2018,   23:58