Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

Cook: Appleov pametni sat zamijenit će ključeve auta

None Foto: Apple 3

Šef Applea Tim Cook, koji već nosi bijeli Watch,kaže da će sat biti jako točan, u 50 milisekundi. Baterija bi trebala trajati cijeli dan, a punit će se brže od iPhonea

Apple je poslao pozivnice za posebni događaj 9. ožujka na kojemu će, kako je to protumačila većina medija, lansirati svoj pametni sat Watch, koji je predstavljen još u rujnu prošle godine.

Šef Applea Tim Cook, koji već nosi bijeli Watch, obećao je da će sat biti jako točan, u 50 milisekundi, piše Telegraph. Cook poručuje da će Watch u jednom pogledu biti baš kao iPhone - ljudi će ga kupiti zbog određenog razloga, kao što je pretraživanje interneta, no onda će otkriti da nudi puno drugih sjajnih mogućnosti.

Jedna od stvari za koju će ga vlasnici moći koristiti je i otključavanje i zaključavanje svog automobila. Štoviše, Cook je za Telegraph otkrio da je Watch dizajniran kako bi mogao zamijeniti automobilske ključeve. Cook je također najavio da će baterija trajati cijeli dan, a punit će se brže od iPhonea.

Komentari (27)
  • Vidiš baš zgodna stvarčica,recimo ovo od 50 milisekundi je jako mi bitna stavka..recimo kad tramvaju stižu da sam na stanici točno u 35milisekundi!!! ;)))

    28. 2. 2015,   22:59
  • bezveze..nema do obicnog sata..

    28. 2. 2015,   00:14
  • Baterija bi trebala (BI TREBALA!) trajati cijeli dan. Šta će mi sat kojem baterija traje jedan dan i to možda jedan dan??

    27. 2. 2015,   22:58