Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

Darežljivi Rockstar poklanja kultnu igru GTA San Andreas

Nakon Steama, GOGa ili čak EPIC launchera, Rockstar je odlučio napraviti i vlastiti klijent za pokretanje igara.

Kao naručeno za rođendan GTA petice, Rockstar je pripremio poklon svim ljubiteljima serijala. Osim što će preko launchera igrači moći pristupiti svim Rockstarovim igrama s jednog mjesta, developeri nude Grand Theft Auto: San Andreas za besplatno na ograničeno vrijeme. 

Igrači će također moći pristupiti igrama koje su već kupili putem drugih kanala (čak i fizičke kopije), no i pratiti najnovije vijesti vezane za Rockstar. Uz to, launcher će se spojiti na Social Club korisnika, a ima i opciju pohrane podataka na cloud servis, te automatskog ažuriranja svih igara. 
Launcher možete preuzeti također besplatno na Rockstarovoj stranici.

U međuvremenu fanovi diljem svijeta i dalje iščekuju nove leakove (a možda i službene potvrde) o GTA VI. 

Komentari (16)
  • igrica iz 2004

    18. 9. 2019,   21:31
  • Najbolja GTA igrica ikad, a 4 i 5 joj nisu ni do koljena.

    18. 9. 2019,   21:38
  • GTA SA da je napravljen u vrijeme Petice, bila bi to predobra igra, no Petica dan danas drži rekord najprodavanije video igre, a izašla je 2013 godine. Tako da, slažem se da story je bolji od SA, efekti i realnost je veća u GTA IV. Mogao bi diskutirati o ovom serijalu koji je prelomio upravo s Vice Cityem, a sada će GTA6 biti upravo u tom gradu. Fun fact Bully je izašao kada i Vice city iste godine što je čudo za Rockstar da izbace 2 igre u jednoj te istoj godinu, moguće da žele to upravo ponoviti. Vidjet čemo.

    19. 9. 2019,   22:46