Obavijesti

Tech

Komentari 1

Digital Takeover okupit će hrvatske digitalne stručnjake

Digital Takeover okupit će hrvatske digitalne stručnjake
1

U organizaciji 24sata 19. ožujka bit će prvi meet-up event Digital Takeover na kojemu će okupiti stručnjaci iz područja digitalnog poslovanja, marketinga i medija

VIDEO

Već prvi u nizu serije evenata Digital Takeover ponudit će iznimno zanimljive prezentacije kojima će gosti predavači predstaviti najnovije trendove u digitalnom oglašavanju, na mobilnim platformama i u e-commerceu te prezentirati svoja osobna iskustva. 

Prvi Digital Takeover održat će se u četvrtak, 19. ožujka u dvorani Müller zagrebačkog kina Europa s početkom u 16 sati. 

Digital Takeover bit će centralno mjesto okupljanja digitalnih stručnjaka raznih profila – od digitalnih i društvenih medija preko marketinških agencija i developera pa sve do predstavnika tvrtki koje se bave e-commercom. 

Na prvom Digital Takeoveru svoja iskustva s okupljenima podijelit će in-house eksperti 24sata i gosti – Srđan Veldić iz Red View Media te predavač iz Gemiusa, koji će predstaviti najaktualnije trendove u mobile oglašavanju, e-commerceu te content marketingu..

Na početku novog digitalnog druženja, koje će se organizirati u  mjesečnom ritmu, predstavnik Gemiusa prisutnima će otkriti novosti u mobile segmentu te prezentirati gemiusAudience multi approach rezultate.

Anja Pečovnik iz marketinga Monda sudionike će upoznati s najefikasnijim metodama konverzije offline u online kupca s ciljem povećanja prometa i ukupnih rezultata na primjeru jednog od najbrže rastućih internet shopova u Hrvatskoj - Mondo.hr. 

Zaključnu prezentaciju imat će odjel digitalne prodaje 24sata koji će okupljenima prezentirati inovativne oblike oglašavanja u okviru Styrijih platformi, s naglaskom na content marketing koji je sve više u fokusu zahtjevnijih oglašivača.  

Forma Digital Takeovera omogućit će nakon svake prezentacije interaktivnu diskusiju kako bi svi prisutni mogli podijeliti svoja iskustva te tako doprinijeti razmjeni novih ideja. Organizator će začiniti Digital Takeover i atraktivnim nagradnim natječajem u kojemu će najspretniji moći osvojiti besplatno oglašavanje na 24sata.hr te poklon bon za Mondo.hr. Službeni dio Digital Takover završava oko 18 sati nakon čega slijedi neformalno druženje sudionika u prostorijama kina Europa. 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 1
VIDEO

Emil Tedeschi: Ne postoji kristalna kugla koja garantira uspjeh
DIGITAL TAKEOVER

Emil Tedeschi: Ne postoji kristalna kugla koja garantira uspjeh

Predsjednik Uprave Atlantic Grupe jedan je od najuspješnijih biznismena u Europi, a njegov poslovni put do vrha inspirativna je priča o poslovanju u kojem uvijek treba imati rješenje u rukavu za najgore situacije

Evo kako kupovati povoljnije nakon sezonskih sniženja
ZNAČAJNA UŠTEDA

Evo kako kupovati povoljnije nakon sezonskih sniženja

Ljetna sezonska sniženja su završila, no to ne znači i kraj popustima i niskim cijenama. Ako pomnije pratimo ponude u trgovinama i web shopovima, proizvode po sniženim cijenama možemo kupovati tijekom cijele godine
Znate li što je kriptomarka? Evo kako izgleda prva hrvatska
Marka iz budućnosti

Znate li što je kriptomarka? Evo kako izgleda prva hrvatska

Uskoro će se na domaćem tržištu pojaviti prva digitalno-analogna kombinacija poštanske marke, čiji će dio služiti za uobičajeno slanje pošte, a dio za korištenje na blockchainu