Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

Djed Mraz putuje i nosi darove: Pogledajte gdje se sada nalazi

Komentari (5)
 • Pa sta nije neki dan umro ?

  24. 12. 2018,   15:35
 • prestanite lagati djeda mraza nema...božič bi trebao biti blagdan skomnosti...a ne razvrata i prežderavanja...bogati žderu prekomjerno onda idu na skupa lječenja koje im plača sirotinja... peko svakog reda a sirotinja mora čekati po dvije godine na pregled...zdrastvo pre korumpirano i partiski povezano...zdrastvo pre korumpirano na više naćina.. i to posebno podobnima i propalim partijskim zloćincima...nažalost tako je...eto poznati partijski zloćinac falil se kako ga je kardiolog odma primil a ja moral čekati godinu i pol...da bi mi na kraju kardiolog rekao da on nema vremena proćitati otpusno pismo iz bolnice...nije samo novčana korupcije več i statutarna i politička korupcija a politički su najviše korumpirani partijci sdp...oni imaj debele partijske veze...zapravo niko ni nije mogel biti doktor ako nije bil partijac...rušili ga na fakultetu...ima i poštenih doktora i vrijednih ali ti teško napreduju ili rade u poznatim privatnim zdrastvenim ustanovama...tima ljudima svaka čast...i slava...

  31. 12. 2018,   12:50
 • Trenutačno raznosi darove po selima u slavoniji i bosni. Veliku uštedu na vremenu je dobio zato što može svoj posao obavljati i po danu jer ga nema tko vidjeti.

  27. 12. 2018,   15:53
 • Ira, Djed Mraz je ostao u Jugoslaviji i imas ga tamo istocno. Kod nas je Djed Bozicnjak koliko ja znam. Cisto ono FYI kad si vec novinarka ;)

  26. 12. 2018,   22:49
 • bit će darova

  25. 12. 2018,   21:00