Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

Domišljati oglas na Tinderu: Tražim muškarca s lopatom

None Foto: Reuters/Pixsell

Ako mislite da aplikacije za spajanje usamljenih nemaju smisla, pitajte Susan koja je u mećavi ponuda zahvaljujući Tinderu našla čovjeka svog života, dvaput

Neki koriste dating aplikacije za pokušaj pronalaska srodne duše, drugi pak, kao Susan Zalkind, Tinderu nalaze praktičnije primjene 'u nuždi'. Kada je Boston po drugi put zatrpala mećava stoljeća, 27-godišnja Susan prekrojila je duhovito svoj profil tako da glasi kao da ono što traži u muškarcu je 'lopata' i veza bez obaveza. 

Naime, Susan je te večeri zaradila želučanu virozu i htjela je spriječiti da joj se automobil pretvori u snjegovića. U roku 15 minuta stigle su tri ponude iz susjedstva i galantni pobjednik raskrčio je snijeg. 

- Pomogao mi je 38-godišnji muškarac i nije bio nimalo čudan. Pretpostavljam da je htio ispasti galantan i imati društvo za Valentinovo - komentirala je Susan koja je ubrzo za druge mećave koja joj je ovaj put zatrpala automobil opet pronašla spasitelja, našavši među 74 zainteresirana, 35 kompatibilna i 11 ponuda za konkretan posao. 

Komentari (5)
  • nisu naveli dal se i Bandic ponudio

    9. 3. 2015,   10:09
  • covjeka svog snijega

    9. 3. 2015,   10:53
  • ove reklame za te ´´drustvene mreze´´ postaju sve gluplje. ovo je toliko glupo da mi se povraca

    9. 3. 2015,   12:11