Obavijesti

Tech

Komentari 2

Esports Prvenstvo Hrvatske: Prenosimo 5. kolo Fortnitea

Esports Prvenstvo Hrvatske: Prenosimo 5. kolo Fortnitea

Novi petak, nova prilika da pratite kompetitivni Fortnite uživo!

VIDEO

Esports prvenstvo Hrvatske danas ulazi u svoj drugi mjesec, i to petim kolom Fortnite turnira koji još jednom komentira naš popularni YouTuber Archer7.

Prijenos počinje danas u 17:00 na YouTubeu i Twitchu, s time da gledatelji koji prate nove mečeve putem potonjeg servisa imaju priliku osvojiti brojne nagrade u chatu.

Organizatori iz tvrtke UVI Play nedavno su pojačali nagradni fond za online publiku prvenstva s jednom PlayStation 4 konzolom, a detalje možete saznati na gore priloženom Twitch streamu.

Uz Fortnite, Esports prvenstvo Hrvatske također obuhvaća i League of Legends turnir čije se peto kolo igra sutra, također uz prijenos(e) uživo. Ovaj je ždrijeb već ponudio neke itekako uzbudljive trenutke, a kao glavni favoriti za titulu državnih LoL prvaka u konkurenciji obrazovnih institucija nametnuli su se dečki s Fakulteta Organizacije i Informatike Sveučilišta u Zagrebu.

Sljedeći mjesec također kreće i turnir u FIFA-i 19, no Lvl8. saznaje kako bi u suradnji s Electronic Artsom Esports prvenstvo Hrvatske u konačnici ipak moglo uključiti nadolazeću FIFA-u 20. Radi se o trećoj i posljednjoj disciplini prije velike završnice u Zagrebu koja je planirana za jesen, a održat će se u prostorijama Stabla znanja, odnosno Studentskom centru u Savskoj.

Iako je natjecanje prvotno zamišljeno uz simbolične kotizacije, organizatori su ih na kraju u potpunosti odbacili, tj. oslobodili sve natjecatelje bilo kakvog plaćanja za učestvovanje, i to ponajviše zahvaljujući glavnim sponzorima inicijative - Trikoderu, Shake&Takeu i Dorini.

Pokretanje videa...

PSA o EPH 02:18
Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 2
VIDEO

Petković otkrio: Nikad neću odjenuti dres Hajduka! Mog oca tražili su novac za poguranac
VATRENI AS OTVORENO

Petković otkrio: Nikad neću odjenuti dres Hajduka! Mog oca tražili su novac za poguranac

Nikad nisam stigao zahvaliti Mariju Budimiru za prvi gol u Dinamu, pet puta kaznili su me zbog kašnjenja, a u Dinamu je minuta kašnjenja 100 eura! Stotine Brazilaca prijetile su mi smrću nakon gola na SP-u...

U Južnoj Koreji rijetko ćete sresti osobe s dioptrijskim naočalama: Znate li zašto?
'RENTATE' LI SVOJ VID?

U Južnoj Koreji rijetko ćete sresti osobe s dioptrijskim naočalama: Znate li zašto?

Iako je to na našim prostorima možda nepojmljivo, u južnokorejskoj kulturi smatraju da, ako osobe starije od 20 godina nose naočale za vid, imaju 'loše roditelje' koji na vrijeme nisu ispravili dioptriju djetetu kad je to bilo potrebno
Gdje su Hajdukovi juniori točno godinu dana nakon finala LP-a?
OBLJETNICA VELIKOG USPJEHA

Gdje su Hajdukovi juniori točno godinu dana nakon finala LP-a?

Finale Lige prvaka mladih najveći je uspjeh Hajdukove akademije, ali malo je igrača dobilo priliku u seniorima. Dijelom zbog odluke čelnika kluba da jure naslov prvaka, dijelom jer se sami nisu izborili za minutažu