Obavijesti

Tech

Komentari 0

Essperta i InfoDom grupa objavili strateško povezivanje

Essperta i InfoDom grupa objavili strateško povezivanje
1

Benefiti za obje kompanije vrlo su značajni, od strateške pozicije do razmjene iskustava u poslovnim modelima, poslovanja na novim tržištima do promjene organizacijske kulture, istaknuli su u Infodomu

VIDEO

Start-up kompanija Essperta i InfoDom grupa u utorak su objavile zajedničko strateško povezivanje kojim planiraju postati regionalni lider za podršku upravljanju promjenama za digitalnu transformaciju te za upravljanje znanjem unutar kompanija.

- Essperta se pridružuje InfoDom grupi, pri čemu će Essperta i InfoDom nastaviti poslovati kao zasebni pravni subjekti, a cilj je osnažiti Esspertu da se 'nastavi razvijati na postavkama na kojima je nastala - istaknuli su. 

Essperta je hrvatski start-up osnovan 2015. godine, koji stoji iza jedinstvene platforme za učenje i upravljanje znanjem Performa 365, koja je u potpunosti integrirana s Microsoft tehnologijama. Cilj Essperte je davanje potpore kompanijama u procesu kontinuirane transformacije, a uz pomoć navedene platforme.

InfoDom grupa djeluje već 20 godina te je fokusirana na digitalnu transformaciju, integraciju te interoperatibilnost ICT rješenja za poslovne procese.

Osnivač i direktor Essperte Marko Pršić je, govoreći o razlozima strateškog povezivanja, naveo kako su, osim podrške u financiranju razvoja proizvoda, tražili i partnera koji će njihovu 'tehnološku odnosno platformsku ponudu upotpuniti konzultantskim uslugama potrebnim za učinkovito provođenje transformacija'.

Osnivač i direktor InfoDom grupe Slavko Vidović rekao je kako je 'strateško povezivanje pokazatelj je da InfoDom grupa zaista živi i ono što zagovara, a to je neprestana transformacija i razvoj'.

- Benefiti za obje kompanije vrlo su značajni, od strateške pozicije do razmjene iskustava u poslovnim modelima, poslovanja na novim tržištima do promjene organizacijske kulture - rekao je Vidović, dodajući dodavši kako suradnja između njega i Pršića, čije je prvo zaposlenje bilo upravo u InfoDomu, traje već 15 godina. 

Pršić je uz ostalo objasnio kako je Performa 365 softverska platforma koja omogućava upravljanje promjenama na top down i bottom up način. Istaknuo je kako se neke promjene mogu predvidjeti, kako one vođene usklađenošću (complianceom), tako i one tržišne i interne. 

- Uz ove planirane promjene koje možete raditi i provoditi kroz Performu 365, jedan od inovativnih koncepata je mogućnost da zaposlenici organizacije kroz edukaciju zapravo u sustav vraćaju povratnu informaciju o toj promjeni i zamjećuju li probleme u provođenju te promjene, mogu li možda predvidjeti neuspjeh te promjene i na taj način ne čekati da se dogodi problem, nego taj problem preduhitriti - objašnjava Pršić. 

Predstavnici obiju kompanija istaknuli su kako vjeruju da će u skoroj budućnosti opstati samo tvrtke koje budu imale izgrađen kapacitet brzog učenja i učinkovitog provođenja promjena.

- One organizacije koje se budu mogle brzo mijenjati na način da to rade planirano, strukturirano i temeljeno na znanju te organizacije će uspjeti - poručio je pritom Pršić. 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 0
VIDEO

Isprobali smo: Honor Magic 6 Pro s top baterijom i kamerom puca na sam svjetski vrh
NUDE INOVATIVNA AI RJEŠENJA

Isprobali smo: Honor Magic 6 Pro s top baterijom i kamerom puca na sam svjetski vrh

Honor je u Magic 6 Pro ubacio svoje najjače adute i napravio telefon odličnog dizajna koji ima impresivnu bateriju

FOTO Rimac otvorio novi pogon u Ujedinjenom Kraljevstvu: 'Zaposlit ćemo preko 70 ljudi'
ukupno 1850 kvadrata

FOTO Rimac otvorio novi pogon u Ujedinjenom Kraljevstvu: 'Zaposlit ćemo preko 70 ljudi'

'Pio sam litru votke na noć, a evo kako sam se ostavio pića'
ISPOVIJEST BIVŠEG ALKOHOLIČARA

'Pio sam litru votke na noć, a evo kako sam se ostavio pića'

Uništio sam veze, postao ogorčeniji i bjesniji, nije me bilo briga što ljudi misle o meni. Došlo je do točke u kojoj sam jako puno vremena počeo provoditi sam u pijanom stanju, prisjetio se ovaj Britanac