Obavijesti

Tech

Komentari 30

Fallout 76 je ogromna online igra u kojoj se borimo za život

Fallout 76  je ogromna  online igra u kojoj se borimo za život
9

Najnovija igra bit će prethodnik u radnji svih dosadašnjih nastavaka, a pratit će priču ljudi koji su izašli iz bunkera nakon nuklearne katastrofe. Ovdje vas čeka četiri puta veći svijet nego u Falloutu 4.

VIDEO

Fallout 76 novi je nastavak legendarnog serijala u kojem se borimo za preživljavanje u opustošenom svijetu, a igra koja stiže u studenom bit će u cijelosti online. Moći ćete se igrati sami, ali priču su kreatori zamislili tako da je svaki lik kojeg ćete susresti neka živa osoba. 

Neće vas tu čekati stotine ili tisuće drugih suigrača i protivnika, već deseci - ipak se radi o apokaliptičnom svijetu u kojem su samo rijetki preživjeli. U osnovi bi stvar trebala biti sličnija Destinyju. 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

Najnoviji nastavak radnju će smjestiti u Zapadnu Virginiju, a igra će biti ogromna - četiri puta veća od Fallouta 4. Kronološki će ovo prethoditi cijelome serijalu, a pratit ćemo preživjele ljude koji izlaze iz svog podzemnog bunkera nakon nuklearne katastrofe. Nakon što ste izašli van, vaš će zadatak biti ponovno izgraditi svoj grad i zemlju 2076. godine. Igra će imati šest regija, a neprijatelje ćemo moći gađati i raketama i tako dati svoj doprinos pretvaranju svijeta u pustoš koja nam je poznata u ranijm igrama. Kao u Falloutu 4, moći ćemo graditi baze. 

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 30
VIDEO

VIDEO Ovaj humanoidni robot kreće se kao ni jedan do sada
NOVA GENERACIJA

VIDEO Ovaj humanoidni robot kreće se kao ni jedan do sada

Boston Dynamics je predstavio svoju sljedeću generaciju humanoidnog robota, potpuno električnog Atlas robota

Netflixov prihod poskočio u prvom tromjesečju, imaju i ogroman porast pretplatnika
UZLAZNI TREND

Netflixov prihod poskočio u prvom tromjesečju, imaju i ogroman porast pretplatnika

Američka digitalna platforma za streaming filmova i televizijskih serija Netflix izvijestila je o skoku prihoda i dobiti u prvom tromjesečju, uz više od devet milijuna novih pretplatnika i podignute cijene
Najstariji restoran u Zagrebu: Na brijegu je sve 'po domaći'
SKENDERICA 1912

Najstariji restoran u Zagrebu: Na brijegu je sve 'po domaći'

Od samog otvaranja, u restoran Skenderica dolaze gosti željni jednostavne, domaće hrane. Sir i vrhnje koje nabavljaju na Kvatriću ide u najfinije štrukle