Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

FIFA 19 - sigurno do pobjede: Odabrali smo 5 najboljih repki

Lvl8. i ovog vikenda donosi detaljan vodič s profesionalnim savjetima koji će vam pomoći postati puno bolji FIFA 19 igrač.

Savladali ste klupski nogomet u posljednjoj FIFA igri i spremni ste za nešto novo? Možda ste se već okušali u reprezentativnim utakmicama protiv drugih igrača, ali ste vrlo brzo shvatili da se radi o znatno drugačijem iskustvu od igranja s klubovima? Lvl8. i ovog vam vikenda donosi detaljan vodič za FIFA-u 19 kojeg potpisuje Osječanin Ivan Rado, poznatiji pod svojim online nadimkom Malajski Tapir iza kojega se krije jedan od najpopularnijih YouTube kanala gaming tematike u Hrvatskoj i regiji.

Veteran nogometnih simulacija bira top pet najboljih repki u FIFA-i 19

Slavni YouTuber i veteran žanra u svojem posljednjem videu objašnjava kojim reprezentacijama u FIFA-i 19 valja dati prednost u online igri i zašto te prolazi kroz isprobane promjene u njihovim taktikama i sastavima koje će vas učiniti još konkurentnijima kada odlučite da je vrijeme za multiplayer, ali uzmete predah od igranja s klubovima.

Electronic Arts ovaj je tjedan najavio i novi nastavak svojeg popularnog serijala, otkrivši kako će FIFA 20 biti svojevrstan povratak u PlayStation 2 eru koju ponajviše pamtimo po FIFA Street igrama. Naravno, novi naslov i dalje će biti uvelike posvećen realističnoj simulacije najpraćenijeg sporta na svijetu, ali ga ovoga puta planira upotpuniti nikada većom količinom arkadnog i revijalnog sadržaja.

Komentiraj, znaš da želiš!