Obavijesti

Tech

Komentari 16

Gadgeti i popusti: Kako nas za blagdane privlače operateri?

Gadgeti i popusti: Kako nas za blagdane privlače operateri?
2

Mobilni operateri u prosincu svake godine nude popuste na uređaje i tarife kojima privlače korisnike. Tu su i besplatni gigabajti, HT u svojim paketima poklanja i božićne filmove i serije

VIDEO

Crni petak je iza nas, a kako se bliži Advent i domaći telekom operateri pripremili su ponude kojima žele privući nove korisnike uoči Božića. Tako su tu povoljniji uređaji, dodatni pokloni ili popusti u tarifama. 

Hrvatski Telekom pretplatnicima koji skinu novu Moj telekom aplikaciju na raspolaganje daje 50 dodatnih gigabajta za surfanje, a ponuda vrijedi do 31. siječnja 2019. Korisnicima XL tarife i u Magenti 1 na raspolaganju su Samsung A6 ili Huawei P20 lite za jednu kunu (bez dodatnih rata) te najnoviji Samsung i Huawei uređaji (Huawei P20 PRO, Huawei P20 Mate Pro, Samsung Galaxy S9/S9+, Samsung Galaxy Note 9) na rate, a uz te najnovije uređaje poklanjaju i tablet. Od 15. prosinca svim MAXtv i MAXtv To Go korisnicima i korisnicima Pickbox TV i SVOD kanala poklanjaju božićne filmove i serije.

- Blagdane ćemo dodatno obogatiti božićnim filmskim sadržajem na dar. Uz to, korisnike ćemo razveseliti i dodatnim internet prometom, što će im omogućiti još više uživanja u video sadržajima - rekao je Richard Brešković, direktor Sektora za marketing za privatne korisnike u Hrvatskom Telekomu.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

Tele2 također nudi hardver na poklon uz kupnju uređaja. Korisnici koji će uz neku od pretplatničkih tarifa kupiti Samsungov Galaxy A7 ili A8, Huawei P20 Lite ili Honor 8X za samo 1 kunu odmah (uz ostatak na rate) dobit će poklon po svom izboru: Samsung Galaxy J6, Huawei MediaPad T3 tablet, pametni sat Samsung Gear Sport ili prijenosni bluetooth zvučnik JBL Charge 3. 

Uz to, korisnici koji dovedu prijatelja u Tele2 mrežu moći će kroz dvije godine uživati u duplim gigabajtima, pa se tako ističe paket koji košta 79 kuna mjesečno, a korisnik dobiva 5+5 GB te 1000 minuta ili poruka. Promocija „Najbolji gigatelji“ vrijedi za korisnike bonova i traje do 31. prosinca 2018. godine. Nakon prijenosa broja u Tele2, prijatelj treba samo SMS porukom na 13111 poslati broj mobitela osobe koja ga je dovela i oboje automatski ulaze u promociju. 

A1 također nudi popust na dovođenje korisnika. Kako navode, korisnici mogu ostvariti do 50 kuna popusta na mjesečnu naknadu uzimanjem novog broja, prelaskom iz druge mreže ili s bonova na pretplatu te grupiranjem s još jednom mobilnom uslugom na pretplatu. Uz to, kupnjom Samsungova Galaxy S9 ili Huaweijeva Matea 20 Litea korisnici će dobiti pametne lampice za bor za 9 kuna. U fiksnoj ponudi, korisnici koji uzmu Trio paket ili B.net Turbo 3D šest mjeseci neće plaćati pretplatu, a mogu još i odabrati paket koji uključuje laptop i pametne lampice. Uz 9 kuna za lampice, laptop će koštati još 60 kuna mjesečno.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 16
VIDEO

Svaki sa svojim karakterom: Testirali smo Huawei Watch GT4
TROJAC NA TESTU

Svaki sa svojim karakterom: Testirali smo Huawei Watch GT4

GT4 dolazi u tri različita izdanja, ali s impresivnom baterijom koja radi do 14 dana s jednim punjenjem. Metalna kućišta s različitom obradom i bojama te remenjem, svakom satu daju i drugačiji fokus, no nedostaje i dalje velik broj aplikacija

U Hrvatskoj više od dva i pol milijuna registriranih vozila
NOVA STATISTIKA

U Hrvatskoj više od dva i pol milijuna registriranih vozila

Broj prvi put registriranih cestovnih vozila iznosio je 190.063, uz rast od 28,6 posto u odnosu na 2022. godinu.
Helikopter Ingenuity poslao je posljednju poruku s Marsa: 'On će sada biti testna platforma...'
ISTRAŽIVANJE CRVENOG PLANETA

Helikopter Ingenuity poslao je posljednju poruku s Marsa: 'On će sada biti testna platforma...'

Dosad je Ingenuity ukupno prešao oko 17 kilometara i letio na visini od 24 metra. Na Mars je stigao u veljači 2021. na roveru Perseverance