Obavijesti

Tech

Komentari 31

Gadgeti za nju: Što pokloniti boljoj polovici za Valentinovo?

Gadgeti za nju: Što pokloniti boljoj polovici za Valentinovo?
1

Iako se djevojke i dalje ne povezuju s gadgetima koliko i mladići, postoji širok spektar odličnih izuma koji su elegantni i praktični, a koje bi svaka djevojka htjela imati u svojoj kolekciji

VIDEO

Dan zaljubljenih opasno se bliži, a ukoliko još niste svojoj boljoj polovici pronašli savršen poklon koji će ju zabaviti, biti koristan i podsjećati na vas - nudimo popis odličnih gadgeta za djevojke i žene koje definitivno ne bi odbile. 

1. Prsten (ali ne onaj zaručnički - ili?) 

Ringly prsteni napravljeni su da izgledaju lijepo i elegantno (kako bi nakit i trebao izgledati), a istovremeno su i korisni. Naime, Ringly prsten može se spojiti na mobitel te tako prikazivati najvažnije obavijesti. Primjerice, kada djevojka dobije poruku od svog dečka koji joj je kupio pametni prsten, on zavibrira i zasvijetli, umjesto da cijelo vrijeme gleda u mobitel. Naravno, samo ako odluči da želi dobivati takve obavijesti. Osim obavijesti na mobitelu, pametni prsten prati i fizičke aktivnosti. 

2. Torbica (ali ona koja svira!) 

Ona je predivna, praktična, prigodna za izlaske u klubove, ali i solo "čagicu". Ako volite partijati s djevojkom i znate da je zaljubljena u glazbu, ali i drži do stila - ovo je savršen poklon. Stelle Audio torbica sinkronizira se preko Bluetootha i može puštati glazbu, a može poslužiti i kao zvučnik za telefonski razgovor. Iznutra ima sve što treba djevojci koja drži do sebe - ogledalo i dovoljno mjesta za potrebne stvari, a služi čak i kao punjač. 

3. Disko kugla (za dive iz kupaonice) 

Ako bolja polovica voli opuštajuće kupke, evo i pravog poklona. Vodootporna disko kugla obojit će svaki kut kade, a kupke će postati jako, jako zabavne. Uz disko kuglu nabavite i mirisnu sol koju voli, pa tko zna - možda vas pozove na tulum udvoje u disko kadi. 

4. USB (ali neki lijepi) 

Napretkom tehnologije nije više potrebno nositi seminarske radove ili prezentacije za posao na ružnim, dosadnim USB-ovima. Na internetu postoji široki raspon zabavnih dizajna, a na vama je samo odabrati koji je od njih svih - najbolji. 

5. Zvijezde u spavaćoj sobi (ne, ne morate rušiti strop) 

Nismo sigurni koliko bi ovaj gadget bio koristan, ali lijep i romantičan svakako je. Za one koji ne žive na mjestima gdje mogu svaku noć gledati zvijezde, ovaj poklon je savršen ukoliko želite svojoj dragoj priuštiti posebno Valentinovo, a i sve ostale dane. 

6. Sve za mobitel (a može i mobitel!) 

Stvari koje svaka djevojka mora imati za svoj mobitel svakako su: sladak stalak, lijepu maskicu te simpatičnu kutijicu za slušalice. Stalak i maskicu odaberite prema nahođenjima svoje djevojke. Sigurno znate što voli, glazbu, film, likove iz crtića, slatkiše, životinje? Što se tiče kutijice za slušalice, preporučujemo onu u obliku makrona, francuskih delicija, u kojima će slušalice biti sigurne od lomljenja i čupanja iz natrpanih torbi. Naravno, pripazite na model mobitela za koji kupujete. 

7. Zaštitu za laptop (a može i laptop!) 

Morate priznati da, kojeg kod spola bili, neizmjerno uživate ponekad jesti i piti za svojim računalom ili laptopom. Barem jednom se dogodilo da uživanciju prekine prolijevanje kave, soka ili vode po tastaturi što izazove tešku paniku, čišćenje i brigu hoće li sve biti u redu sa skupocjenom igračkom. Da biste svojoj dami pružili najbolje uživanje, a istovremeno i fora tastaturu, možete se odlučiti za foliju koja će osigurati laptop, a istovremeno ga personalizirati i uljepšati. 

8. Još jedna torba (jer ih nikad nije dosta!) 

"Bez brige i bez žica", moto je Everpursa, torbi u koje vam sve stane, predivno i elegantno izgledaju, a istovremeno imaju unutrašnjost dizajniranu za sve vaše gadgete, prvenstveno mobitele. Naime, u ubrzanom ritmu nema puno vremena za puniti mobitel, a to ova torba osigurava - punjač i eleganciju u pokretu. 

9. Fotoaparat (ali onaj preslatki rozi, koji odmah napravi fotke!) 

Da, radi se o Instax fotoaparatu koji je osvojio srca svih djevojaka koje obožavaju fotografiju. Dolazi u raznim nježnim bojama, a fotografije se odmah mogu razviti, u stilu polaroida. 

11. Printer za fotografije s mobitela (ako baš ne želite kupiti Instax) 

Savršen za djevojke i žene koje vole imati materijalne fotografije, a kojima se ipak ne da toliko često ići u studio za razvijanje fotografija. Najdraže fotke s ljetovanja, festivala, skijanja... Printer se samo priključi na mobitel, tako da je cijeli proces vrlo jednostavan i brz. 

 

 

 

 

 

 

 

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 31
VIDEO

A1 diže cijene od lipnja
za 6,9 posto

A1 diže cijene od lipnja

Povećanje naknada se odnosi na puni iznos mjesečnih naknada tarifa, paketa i opcija bez obračunatih popusta, a već ugovorene popuste korisnici i dalje nastavljaju koristiti

Najstariji restoran u Zagrebu: Na brijegu je sve 'po domaći'
SKENDERICA 1912

Najstariji restoran u Zagrebu: Na brijegu je sve 'po domaći'

Od samog otvaranja, u restoran Skenderica dolaze gosti željni jednostavne, domaće hrane. Sir i vrhnje koje nabavljaju na Kvatriću ide u najfinije štrukle
Svi su ludi za Renatom! Sada je i Alan želi: 'Mijenjao bih Danijelu za nju. S Filipom me provocira'
'BRAK NA PRVU'

Svi su ludi za Renatom! Sada je i Alan želi: 'Mijenjao bih Danijelu za nju. S Filipom me provocira'

Novi je tjedan i novi zanimljivi zadaci u showu 'Brak na prvu' su pred parovima, a neke od njih posjetila je i stručnjakinja Iva…