Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

Ghost Recon Breakpoint: Igrali smo prvi jesenski blockbuster

Komentari (7)
 • Naspram Ghost Recon Wildlands, teško je vjerovati da je ovo triple A igra, ovo je običan cash grab. Tom Clancy se okreće u grobu.

  7. 10. 2019,   18:02
  • Slažem se s usporedbom ali u krivu si za Clancyja, ako je svjestan ovoga što se sada događa - slavi; ako te zanima više, predlažem da guglaš "The bizarre tale of how Tom Clancy sold his name to videogames" - sam Clancy je mislim u par navrata izjavio kako ima samo anegdotalno iskustvo s igrama, ali je daleko od npr. jednog Sapkowskog koji otvoreno i ogorčeno pljuje po industriji jer je shvatio da njegova mašta vrijedi više u interaktivnom obliku nego na papiru. Ugl, vjerujem da je Clancyjev grob jednako spokojan kao i do sada haha

   9. 10. 2019,   10:01
 • Jedva osrednje recenzije i katastrofalne ocjene igrača ... uz to skandali oko količine milrotransakcija ... ajde barem napišite da je ovo plaćena reklama a ne članak

  7. 10. 2019,   18:42
  • Ne znam što da ti kažem, osim da ako je netko dobio pare za ono što sam vlastoručno napisao nakon cca 30-ak sati igranja - duguje mi pivu ili pet. Igra dobiva hejt prvenstveno zato jer pljuje na Ghost Recon ime samo dvije godine nakon što smo dobili dosta dobar reboot serijala, bezobrazne mikrotransakcije su maknuli u prva dva dana nakon backlasha - da pričamo o npr. Activisionu, očekivao bih da će ih vratiti do siječnja, ovako ne vjerujem jer nema presedana za to. Generalno, ovo je više-manje Division 2, ali s drugim settingom i bolji u skoro svakom mehaničkom pogledu, a to je tip igara koje su mi i inače zabavne. Nisam bio emocionalno vezan za stare Ghost Recone koji su mi uvijek bili gore verzije SOCOM-a tako da me ovaj zaokret u gameplayju uopće ne dira i ne utječe na dojam, puno više mi smeta što je Ubisoft npr. napravio s Rainbow Sixom. Uglavnom, živio i pls razmotri mogućnost da nisu svi ukusi različiti od tvojeg plaćeni.

   9. 10. 2019,   09:46
  • Ok, cijenim ako je stvarno iskreno mišljenje. Ja sam odlučio definitivno preskočiti kad su dali izjavu da maknute mikrotransakcije nisu trebale biti odmah uključene u igru što znači da definitivno stižu za mjesec dva.

   9. 10. 2019,   18:33
 • Vidi se da ovi iz 24 sata nisu odigrali niti jednu igru osim cod-a, fife i fortnitea.

  10. 10. 2019,   07:01
 • Blockbuster? Prije još jedna Ubisoftova prevara puna bugova i miktrotransakcija.

  8. 10. 2019,   10:23