Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

Glavne zvijezde domaće igre Gas Guzzlers su fićo i stojadin

None Foto: Gamepires 10
<div> </div>

Gas Guzzlers Combat Carnage podsjeća na neke starije naslove, koje smo rado igrali, a trebala bi izaći u ožujku. Igrači će moći voziti 'fiću', 'stojadina' i 'Renault 4'

U igri Gas Guzzlers Combat Carnage domaćeg studija Gamepires vozači metalnih zvijeri spremni su uništiti što im se nađe na putu, svim raspoloživim sredstvima. To se odnosi na bacače raketa, mitraljeze i drugi arsenal dostojan tenkova.

Proizvođač igre navodi da će se borbe odvijati na skoro 250 kilometara staza, a da uz single player igra podržava i multiplayer modove. Igra za osobna računala trebala bi izaći u ožujku. Ono što se vidi iz screenshotova, u igri će se moći voziti klasici poput 'stojadina', 'fiće' i Renaulta 4. Kako su nam rekli iz Gamepiresa igrači će imati još deset vozila na raspolaganju, koje neće biti teško prepoznati, makar dolaze pod izmijenjenim imenima. Oružje i nadogradnje i automobili otključavat će se napredovanjem kroz igru.

Gamepires na igri radi već oko godinu i tri mjeseca, a za odličnu grafiku zaslužan je vlastiti 'engine'. 

U timu čiji je glavni dio iz Zagreba, ima ljudi iz cijele zemlje, pa i kolega koji se vratio iz Švedske u Hrvatsku. Gamepires je inače dio softverske kompanije Pandora studio.

Na globalnoj promociji igre radit će tvrtka Evolve PR, koja je zaslužna i za The Witcher. 

Komentari (12)
  • Zakon...

    26. 1. 2012,   18:36
  • eto Titovi autići.....

    26. 1. 2012,   18:35
  • Na jugoslavenske aute moraju stavit grijanje za ruke na zadnjim staklima,kad ga guras da ti nije hladno.

    30. 1. 2012,   16:40