Obavijesti

Tech

Komentari 0

Gosti iz New Yorka otkrit će nam najuspješnije formule

Gosti iz New Yorka otkrit će nam najuspješnije formule
1

New Link povezuje domaće stručnjake s najuglednijom agencijom iz New Yorka. Predavači dolaze iz Corcoran Grupe, kompanije koja je lider u 'Velikoj jabuci' s godišnjom prodajom nekretnina od 21 milijarde dolara

Zagreb, rujan 2018. – Što se promijenilo na hrvatskom tržištu nekretnina u zadnjih godinu dana i kako savladati izazove za uspješnije buduće poslovanje te koji su svjetski trendovi u trgovanju nekretninama i nužne promjene zbog zahtjeva mlađih generacija neke su od tema na nadolazećoj New Link konferenciji u Zagrebu. Treće izdanje jednog od najznačajnijih regionalnih skupova stručnjaka za nekretnine prvi put u Hrvatsku donosi i najbolje prakse iz Sjedinjenih Američkih Država, odnosno iz New Yorka kao jednog od najvećih i najrazvijenijih tržišta u svijetu. Naime, predavači na cjelodnevnom događaju bit će, između ostalog, predstavnici Corcoran Grupe, kompanije koja je lider u 'Velikoj jabuci' s godišnjom prodajom nekretnina u vrijednosti od 21 milijarde dolara i 700 milijuna dolara većom prodajom od prvog konkurenta.

Okupljeni predstavnici iz područja trgovanja nekretninama, arhitekture i urbanizma te povezanih gospodarskih grana moći će čuti manje poznate faktore koji utječu na potražnju za nekretninama, a gosti iz New Yorka otkrit će nam najuspješnije formule pristupa kupcu, takozvani 'customer centric approach' te kako ispuniti potrebe klijenta – najavljuje Sanda Soptija Šiljak, glavna izvršna direktorica u Njuškalu, organizatoru događaja koji će i ove godine iskoristiti konferencijske prednosti Muzeja za suvremenu umjetnost u Zagrebu za stručna predavanja.

Na Njuškalu, kao najvećoj hrvatskoj digitalnoj marketplace platformi, stotine kupaca i prodavatelja svakodnevno trguje nekretninama, a takva baza vjernih korisnika omogućava analizu velikih podataka i praćenje potrošačkih navika. Kao tržišni lider, Njuškalo je stoga vjeran partner svim stručnjacima iz područja posredovanja nekretninama i srodnih gospodarskih grana te će 4. listopada u MSU-u ponovno povezati ključne igrače, a sa stručnim temama i raspravama potaknuti ih na brži razvoj.

Da bi postao i ostao najbolji na trgovac na nekretninskom tržištu moraš poznavati tržište, pratiti što se događa u industriji, među ključnim dionicima i konkurencijom, ali imati i snažnu osobnost, koja je agresivna i juri prema cilju bez kočnica. U Corcoranu razvijamo takav tim koji će s klijentom biti od prvog do zadnjeg dana, sve dok se ne usele, odnosno isele. Sve rješavamo za naše kupce i prodavače nekretnina, od pravnih pitanja do usluga selidbe i čišćenja – pojašnjava Brian Meier, osnivač i glavni direktor Meier tima u Corcoran Grupi, zašto se nazivaju više od full service agencije za nekretnine.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

 

Meier, kao jedan od najpoznatijih i najboljih agenata u New Yorku, ujedno naglašava kako smatra da su društvene mreže, ponajprije Instagram, novi najveći kanal za komunikaciju s potencijalnim kupcima i prodavačima.

New Link će također posjetiteljima otkriti povezanost između kulture življenja u gradovima i tržišta nekretnina u njima, razjasniti trend održivog načina života i koje nas promjene očekuju te kuda idu najrazvijeniji gradovi koji prate 'sustainable' filozofiju, a prvi put će se osvrnuti i na turizam u kontekstu nekretninskog tržišta.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
Komentari 0
VIDEO

A1 diže cijene od lipnja
za 6,9 posto

A1 diže cijene od lipnja

Povećanje naknada se odnosi na puni iznos mjesečnih naknada tarifa, paketa i opcija bez obračunatih popusta, a već ugovorene popuste korisnici i dalje nastavljaju koristiti

VIDEO Ovaj humanoidni robot kreće se kao ni jedan do sada
NOVA GENERACIJA

VIDEO Ovaj humanoidni robot kreće se kao ni jedan do sada

Boston Dynamics je predstavio svoju sljedeću generaciju humanoidnog robota, potpuno električnog Atlas robota
Tesla otpušta 300 radnika u pogonu kod Berlina
SMZBOG LOŠE POTRAŽNJE

Tesla otpušta 300 radnika u pogonu kod Berlina

Američki proizvođač električnih automobila Tesla izvijestio je da će otpustiti 300 radnika zaposlenih 'na određeno vrijeme' u pogonu kod Berlina, nakon najave otkaza širom svijeta zbog posustajanja potražnje i oštre cjenovne konkurencije