Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

Grad Sveti Ivan Zelina za sve je uveo besplatni javni internet

None Foto: 3

Građani Svetog Ivana Zeline, turisti i posjetitelji od sada se mogu služiti besplatnim bežičnim internetom na nekoliko frekventnih lokacija na području grada, objavio je gradonačelnik Zeline

Građani Svetog Ivana Zeline, turisti i posjetitelji od sada se mogu služiti besplatnim bežičnim internetom na nekoliko frekventnih lokacija na području grada. 

- Pristupne točke postavljene su na najfrekventnijim mjestima na području grada što podrazumijeva sam centar grada, područje sportske dvorane koji uključuje Vatrogasni centar i vanjsko igralište iznad osnovne škole te prostor Športsko rekreacijskog centra Sveti Ivan Zelina, izjavio je gradonačelnik Hrvoje Košćec.

Oprema koja je postavljena zadovoljava uvjete Europske komisije, a Grad Sveti Ivan Zelina ovime je postao jedan od 2800 općine i gradova u Europi koji su osigurali besplatni internet u središtima javnog života, stoji u službenom priopćenju.  

Za tu namjenu Grad Sveti Ivan Zelina je u sklopu Poziva za dodjelu bespovratnih sredstava namijenjenih inicijativi „WIFI4EU“ kojeg je raspisala Europska komisija, osigurao bespovratna sredstva u iznosu od 15 tisuća eura. 

Komentari (5)
  • Super, nemam koristi od toga no ajde netko možda ima...radije neka uvedu besplatan vrtić a ne sramotu od 650 kn plus svašta nešto pa te izađe oko 1000 kn. A dječji park koji nije ograđen doslovce na cesti, to nikom ništa. "grad" je mrtvo puhalo. Ne isplati se živjeti u Zelini.

    16. 9. 2019,   18:49
  • Baš super slika zelinskog aquaparka😂

    16. 9. 2019,   16:27
  • na nekoliko najfrekventnijih lokacija: 1. burza rada 2. dom zdravlja 3. zatvor

    16. 9. 2019,   17:00