Obavijesti

Tech

Komentari 4

Griezmann se brzo uklopio u Barcu zahvaljujući videoigrama

Griezmann se brzo uklopio u Barcu zahvaljujući videoigrama

Zvijezda Barcelone i Francuske nogometne reprezentacije brzo se snašla u novom klubu, i to zaslugom videoigara. Omiljena igra bila mu je Mario Kart 8 Deluxe

VIDEO

Unatoč oscilirajućem početku svoje karijere u Barceloni, nogometna zvijezda Antoine Griezmann brzo se uklopio u svlačionicu svojg novog kluba, a u tome mu je pomogla njegova velika strast i hobi - gaming.

28-godišnji Francuz tako se okrenuo videoigrama kako bi se brže sprijateljio sa svojim novim suigračima; kupio je Nintendo Switch i potaknuo ih da se zabavljaju karting turnirima tijekom putovanja na gostovanja.

Pokretanje videa...

09:03

Španjolski AS izvještava kako je Griezmannova omiljena igra za te prilike Mario Kart 8 Deluxe, prerada osmog nastavka kultnog serijala koji je originalno izašao prije pet i pol godina za Nintendovu puno manje prijenosnu konzolu Wii U. Radi se o istom serijalu pod čijom premisom inovativni i smioni Japanci već godinama izazivaju nerede na ulicama Tokija.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

Gerard Piqué, Sergi Roberto, Carles Aleñá i Ousmane Dembélé su među igračima koji su najbolje prihvatili ovu novu praksu na Barceloninim letovima, tvrde isti izvori.

Centarfor koji je do kraja prošle sezone branio boje madridskog Atletica također već neko vrijeme igra battle royale hit Fortnite čiji su pobjednički plesovi inspirirali i mnoge njegove proslave golova. Ovdje se ubraja i ona koja je slomila srca, ali i razljutila brojne navijače reprezentacije Hrvatske u prošlogodišnjem finalu Svjetskog prvenstva.

Griezmann je u prošlosti također podijelio fotografije i snimke na kojima igra naslove kao što su Football Manager i Pro Evolution Soccer čiji je najnoviji nastavak izašao baš jučer, i to s bizarnom početnom postavkom Hrvatske. Francuz je ranije ove godine zaigrao PES 2019 sa svojim tadašnjim klubom i kupio sunarodnjaka Paula Pogbu, javno zbijajući šale kako Atleticov dres "dobro izgleda na njemu".

Nintendo se sigurno neće buniti na ovu besplatnu reklamu, pogotovo s obzirom na to kako japanska tvrtka trenutačno agresivno promovira svoju posljednju Switch ekskuzivu i novopečeni hit za stariju publiku - Fire Emblem: Three Houses.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 4
VIDEO

VIDEO Dragana Mirković: 'Sve sam riskirala. Nije me sramota sad reći da nemam novca...'
EKSKLUZIVNO: ISPOVIJEST IZ DVORCA

VIDEO Dragana Mirković: 'Sve sam riskirala. Nije me sramota sad reći da nemam novca...'

Cijela estrada zna koliko sam radila u braku, ali to sam i htjela. Mogla sam se udati za bogataša da ne radim ništa, ali to me nije privlačilo. Ja sam bila ta 'lokomotiva', rekla nam je Dragana Mirković u svom dvorcu

Luka Modrić koristi drevnu metodu liječenja - hidžamu: Evo za što se sve ona primjenjuje
Terapija vakuumskim čašicama

Luka Modrić koristi drevnu metodu liječenja - hidžamu: Evo za što se sve ona primjenjuje

Cupping blagotvorno djeluje na bolove koštano-mišićnog sustava. Vlastite obrambene snage koje tijelo izlučuje u pripremi za ozljedu djeluju lokalno na posljedicu bolesti tako da se tegobe smanje
Ana i Matija žive pedesete: Otvorili su i svoj vintage kafić
ROCKABILY ŽIVOT

Ana i Matija žive pedesete: Otvorili su i svoj vintage kafić

Bračni par je staru krojačku radionicu u centru Vinkovaca pretvorio u klub koji nalikuje na holivudski filmski set. Obožavaju sakupljati stare stvari, restaurirati ih....