Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

Hakeri smislili spravicu za bolji seks: Penis im doista vibrira...

None Foto: Dreamstime

Biohaker Rich Lee već nekoliko godina radi na uređaju zahvaljujući kojem će njegov će penis postati vibrator. Glavna svrha je pružiti stimulaciju tijekom seksa za oba partnera

Dizajniran za muškarce, Lovetron 9000 uređaj će biti umetnut ispod stidne kosti zahvaljujući kojem će penis vibrirati

- To će poboljšati zajedničko iskustvo ljubavi i stvoriti strastvenu vibraciju koja vas povezuje s vašim partnerom - kaže biohaker Amerikanac Rich Lee.

Na igračku je dosad potrošio 15 tisuća dolara.  Cilj mu je uređaj i prodavati, kako bi drugi parovi mogli začiniti spolne odnose.

Glavna svrha Lovetron 9000 je pružiti stimulaciju tijekom seksa za oba partnera.  Cijela stvar u principu radi slično kao vibracijski prsten za penis, samo što se ugrađuje u tijelo te vibrira. Omogućit će niz brzina i vibracija, koji se mogu čak sinkronizirati s omiljenom glazbom. Uređaj je ugrađuje u manje od 15 minuta i spreman je za uporabu dva tjedna nakon instalacije.

Jednom instaliran, nudit će niz tekstura, brzina i vibracija. Također ima posebnu značajku koja sinkronizira ritmičke vibracije koje pulsiraju od tijela do glazbe. Upotrebljava bežični induktivni punjač za napajanje i traži samo 20 minuta punjenja za 30 minuta korištenja.
 

Komentari (17)
  • ja svoga ne triban stavljat u utičnicu, samo ga ukopčam u onu stvar i radi cilu noć bez problema.....

    16. 12. 2018,   22:23
  • Za ovo ugradit treba imat muda :)

    17. 12. 2018,   09:31
  • a gdje mu je gumb za uključivanje, u anusu?

    17. 12. 2018,   16:27