Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

Hladnjaču ukradenu u Belgiji našli u Vrbovcu preko satelita

None Foto: AFP/PIXSELL

Nije poznato tko su lopovi koji su uzalud prevalili stotine kilometara iz Belgije do Hrvatske ne znajući da ih cijelo vrijeme pozorno prati satelitski sustav Eurowatch

Belgijanac Erik Gerrits (42) otkrio je u četvrtak ujutro da mu je ukradena hladnjača u kantonu Borgloon. Odmah je stvar prijavio policiji. Suradnjom zaštitara i policije locirali su hladnjaču dva sata kasnije u Cugovcu kraj Vrbovcu, piše Jutarnji list. Sustav Eurowatch otkrio im je gdje je priključno vozilo marke Krone vrijedno čak 200.000 eura. Hrvatsku zastupnik Eurowatcha, AKD Zaštita pratila je kretanje kroz Hrvatsku i dojavili su policiji. Policajci su isti dan upali u dvorište i rutinski obavili posao. 

>>> Izvorni tekst pročitajte u tiskanom izdanju Jutarnjeg lista.

Komentari (9)
  • koji zajeb, mislio je krasti u EU, hahahahahaha, a tamo, ko i kod nas, vlast mrzi konkurenciju !!!!!!

    14. 11. 2011,   10:23
  • Od Belgije do Vrbovca je najmanje 20 sati vožnje , al nije bitno , jer je izgleda bila prazna , pa je zato i nije ni puno gledao ni pazio. Gdje je banda našla slobodno vučno vozilo. Pa nije vala iz Vrbovca išao direkt u krađu. Mislim , da je išao po nju kod lopova posle izvedene krađe.A što je sa imenom našega lopova ! Možda je Kradezejevec , pa da sad ne dižu još veću prašinu.

    14. 11. 2011,   22:31
  • koji amater nije cuja za spravicu za ometanje satelita

    14. 11. 2011,   10:16