Obavijesti

Tech

Komentari 0

Hranjiva krema od samo dva sastojka

Hranjiva krema od samo dva sastojka
2

Za prirodnu kremu koju možete napraviti u samo nekoliko minuta potrebna su vam samo dva lako dostupna sastojka

VIDEO

Ukoliko vam je ponestalo kreme za ruke, balzama za usne ili jednostavno želite na kožu staviti nešto prirodno, u samo nekoliko minuta možete napraviti jednostavnu a hranjivu kremu od dva sastojka: maslinovog ulja i pčelinjeg voska.

Omjer sastojaka je šest žlica maslinovog ulja i jedna žlica voska. Na pari zagrijte maslinovo ulje i dodajte mu vosak. Bilo bi dobro da je vosak usitnjen kako bi se brže otopio. Ulje se ne treba pretjerano zagrijavati kako bi zadržalo hranjive sastojke. Miješate oba sastojka dok se vosak ne rastopi i - to je to!

Konzistenciju kreme možete provjeriti kapanjem na hladan tanjurić. Ako vam se čini da je krema prerijetka, dodajete malo voska, a ako je pregusta, žlicu maslinovog ulja. Kada je krema zadovoljavajuće konzistencije, maknete ju s pare i nakon nekoliko trenutaka možete dodati 2-3 kapi eteričnog ulja po želji. Preporučujemo lavandu koja izvrsno ide uz ove prirodne sastojke, a ujedno i smiruje kožu.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

Savjete za život u skladu s prirodom pratite na Green Livingu.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 0
VIDEO

Nakon obnove troškovi smanjeni s 5000€ na 800€ godišnje
Ograničen budžet

Nakon obnove troškovi smanjeni s 5000€ na 800€ godišnje

Rezultat obnove je prelazak iz energetskog razreda G u energetski razred B, više prirodnog svjetla, bolja mikroklima i smanjenje troškova grijanja i hlađenja s 5.000€ godišnje na samo 800€ godišnje.

Znate li da zagađen zrak utječe na zdravlje i inteligenciju?
Zaštita okoliša

Znate li da zagađen zrak utječe na zdravlje i inteligenciju?

Onečišćenje zraka štetno je kako za okoliš tako i za sve organizme koji žive u tom okolišu. Može prouzročiti štetne učinke na zdravlje, čak i smanjenje inteligencije. Srećom, na čišći zrak možemo utjecati
Strategija izgradnje okoliša za veću kvalitetu života
ENERGETSKA OBNOVA

Strategija izgradnje okoliša za veću kvalitetu života

Na BUILD UPON radionicama stručnjaci iz područja regulative, financija, kreiranja svijesti i unapređenja znanja i vještina zajedno su radili na donošenju nacionalne strategije energetske učinkovitosti zgrada