Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

Hrvati u akciji: PES 2019 moći ćete isprobati već 8. kolovoza

None Foto: Konami 3

Među 10 timova koje ćete moći isprobati u demo verziji su Inter, Milan, Liverpool, Barcelona u kojima igra niz naših igrača. Igra donosi niz noviteta koje ćete sada moći i testirati prije izlaska igre

PES je ostao bez Lige prvaka, ali to sigurno neće biti razlog da fanovi ove igre ne ostanu vjerni i novom nastavku koji će moći isprobati već 8. kolovoza. 

Konami je objavio kako će taj dan izaći demo za PS4, Xbox One i Windowse, kako bi igrači mogli iskusiti što donosi PES 2019. U demo verziji igre bit će na raspolaganju 10 momčadi među kojima su Inter, Milan, Barcelona, Liverpool i Schalke 04. Veltins Arena i Camp Nou su stadioni na kojima će se igrati, a moći ćete isprobati offline i online modove te offline co-op.

Među novim značajkama PES 2019 donosi vidljivi umor koji će utjecati na igru i ponašanje igrača, a to će se sve vidjeti u 4K HDR rezoluciji. PC igrači  sada mogu vidjeti i koje su minimalne i preporučene konfiguracije za igranje novog PES-a. 

Foto: Konami

Komentari (3)
  • Žao mi je ali ovi iz konamyja su prosuli sve Fifa uzela ligu prvaka a PES godinama šije u grafiki i samoj igri.

    23. 7. 2018,   16:18
  • Među novim značajkama PES 2019 donosi vidljivi umor koji će utjecati na igru i ponašanje igrača,.......ovo vam postoji vec godinama majstori moji, npr pes 18 kad igraš produžetke mrtvi su većina njih i jedva da dodaju loptu točno

    23. 7. 2018,   13:15