Obavijesti

Tech

Komentari 0

HT malim tvrtkama ponudio i cjelovito oglašavanje na netu

HT malim tvrtkama ponudio i cjelovito oglašavanje na netu
2

HT navodi i da će za korisnike ponuditi cjelodnevne radionice u četiri hrvatska grada – Rijeci, Splitu, Osijeku i Zagrebu, na kojima će ih educirati o tome što praktično znači digitalizacija poslovanja

VIDEO

Hrvatski Telekom predstavio je u ponedjeljak novu ponudu za poslovne korisnike koja počiva na cjelovitoj usluzi oglašavanja na internetu i uključuje oglašavanje na Googleu i Facebooku, konzultacije sa stručnjacima, upravljanje kampanjama i analizu rezultata kampanja.

Ponuda je nastala temeljem interesa i želja malih i srednjih poduzetnika među kojima je provedeno istraživanje čiji rezultati pokazuju kako je investiranje u oglašavanje na internetu na vrhu popisa.

Čak 110 obrazovnih institucija u novom donacijskom natječaju
Čak 110 obrazovnih institucija u novom  donacijskom natječaju

Na konkurentnom tržištu malim tvrtkama je teško postići da ih potencijalni korisnici prepoznaju. Zato je oglašavanje na internetu odličan način za učinkovitu i atraktivnu vidljivost na tržištu.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

- Zahvaljujući tehnologiji, prilike na tržištu uvelike su se promijenile i nikada nije bilo lakše dosegnuti nove korisnike. Želimo povezati male i srednje poduzetnike s prilikama koje im nudi oglašavanje na internetu i na taj im način omogućiti uspješnije poslovanje - rekao je Jerko Dumanić, direktor Sektora za marketing poslovnih korisnika Hrvatskog Telekoma.

HT navodi i da će za korisnike ponuditi cjelodnevne radionice u četiri hrvatska grada – Rijeci, Splitu, Osijeku i Zagrebu, na kojima će ih educirati o tome što praktično znači digitalizacija poslovanja, pružiti im temeljna znanja i preporuke za oglašavanje na internetu te im omogućiti interaktivne radionice s temama o oglašavanju na internetu po njihovom izboru.

Prva u nizu radionica bit će 12. studenog u Rijeci, a tjedan dana kasnije 19. studenog u Splitu. Osijek je na redu 28. studenog, a Zagreb 9. prosinca. Više detalja o samom programu i prijavi možete pronaći na linku.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 0
VIDEO

Apple pao s trona, Samsung je opet vodeći: 'Trebaju ih brinuti novi rivali i oporavak Huaweija'
KONKURENCIJA IH PRITIŠĆE

Apple pao s trona, Samsung je opet vodeći: 'Trebaju ih brinuti novi rivali i oporavak Huaweija'

Globalna isporuka telefona porasla je za 7,8 posto, na 289,4 milijuna uređaja u prva tri mjeseca ove godine. Analitičari iz IDC-a navode da će oporavak Huaweija i žestoki rivali natjerati vodeći dvojac na promjene

Smeće sa svemirske postaje mu proletjelo kroz krov: 'Kakve su šanse da izazove toliku štetu'
TREBALO IZGORJETI U ATMOSFERI

Smeće sa svemirske postaje mu proletjelo kroz krov: 'Kakve su šanse da izazove toliku štetu'

Muškarcu iz Floride svemirsko smeće teško 2 kilograma je velikom snagom proletjelo kroz krov kuće: 'Zahvalan sam što nitko nije ozlijeđen'
Imate masnoću u krvi? Ovo je hrana koja smanjuje kolesterol
ZA ZDRAVO SRCE I ŽILE

Imate masnoću u krvi? Ovo je hrana koja smanjuje kolesterol

Povišene masnoće glavni su uzročnik bolesti srca. Često je dovoljno dva do tri mjeseca da se uz zdrave navike regulira razina kolesterola pa jedite skušu, srdele i povrće, a uživajte i u čokoladi...